Top Teaser Lite - Inspiratie - Echte Mannen - De Basis

De mannen van...

Union River is hét mannenplatform van Nederland als het gaat om kleding en stijl. Of je nou jong of oud bent, dik of dun, creatief of sportief, Union River is er voor elke man. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet op zijn best uitzien?

In "De mannen van" gaat Union River met een zorgvuldig geselecteerde collectie de straat op in verschillende steden. Het doel: Op zoek naar ambitieuze ondernemers die hun eigen manier de stad een vleugje extra geven. Precies zoals wij als Union River ook doen. We brengen een bezoek aan deze ondernemers, kleden ze in stijlvolle outfits en leggen hen boeiende vragen voor.

Onze eerste stop: Zwolle

In de eerste editie van 'De mannen van...' gaan we langs bij ambitieuze ondernemers in Zwolle. Van tot hostel omgebouwd oud politiebureau tot stoere tattoo shop. En van artistieke galerij tot de beste Ierse pub van de stad.

DE MANNEN VAN RESTAURANT HET WEESHUYS

Stap binnen in de wereld van twee gedreven ondernemers in Zwolle: Zoran en Robert van restaurant Het Weeshuys. In een boeiend gesprek delen ze hun ervaringen en inzichten over het runnen van hun zaak. Met een vleugje persoonlijke stijl en flair laten ze zien hoe ze hun passie voor goed eten en ondernemen in de praktijk brengen. Lees snel verder.

DE MANNEN VAN BLUE TATTOO HEART

Maak kennis met Rob, de eigenaar van Blue Heart Tattoo in Zwolle. Hij deelt zijn passie voor tatoeages en zijn ervaringen als tattoo-artiest en ondernemer. Hoewel hij niet in Zwolle geboren is, heeft hij zijn plek gevonden in de stad en geniet hij van het leiden van zijn eigen zaak. Ontdek zijn verhaal, zijn kijk op klanten, inspiratie en hoe hij omgaat met uitdagingen. Benieuwd naar zijn avontuur en welke waardevolle lessen hij heeft voor toekomstige ondernemers? Lees verder!

De mannen van atelier knikker

Gerrit Knikker, kunstschilder in het levendige museumkwartier van Zwolle, heeft zijn passie gevolgd na een carrière in de techniek. Zijn kunstatelier straalt met een betoverende collectie schilderijen waar je naar kunt blijven kijken.Ondanks uitdagingen benadrukt Gerrit de vervulling van zijn levenslange droom als kunstschilder en de vreugde van het creëren in levendige, kleurrijke woningen. Lees snel verder.

De mannen van: Bistrobar bodega

Bistrobar Bodega in Zwolle onderscheidt zich met een eigenzinnige Franse bistro-uitstraling, Eigenaar Chris waardeert de vrijheid van ondernemen, ondanks uitdagingen zoals het finetunen van het onconventionele menu. Met oog voor details en een relaxte sfeer biedt Bistrobar Bodega een unieke eetervaring, waar gasten verrast worden en een gezellige avond beleven. Meer weten over de stijl van Chris? Lees snel verder.

De mannen van barber shop Suolle

Suolle is naast het zijn van een barbershop ook een soort Mancave! Een oase van ontspanning voor elke man die even wil ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Hier ontmoeten de werelden van Virgil, met zijn jarenlange ervaring bij defensie, en Stefan, de voetballer op hoog niveau, elkaar in een unieke Zwolse barbershop. Meer weten? Lees snel verder.

DE MANNEN VAN THE DUBLIN HOUSE

Van een ouderwetse Ierse pub naar een vernieuwde versie mét speak easy– Dat is wat Olin samen met zijn mede managers in drie jaar voor elkaar heeft gebokst. Maar er is meer dan alleen vernieuwing: Olin schittert in de bartending-wereld, met prijzen bij de prestigieuze Entree Awards, het equivalent van de Oscars in de Nederlandse horeca. Van het nastreven van zijn passie tot het balanceren tussen werk en privé, Olin deelt zijn reis in de wereld van cocktails en ondernemerschap. Lees snel verder.

DE MANNEN VAN DE STADSBAKKER

Een volledige bakkerij runnen, dat had de Dion van acht jaar geleden nooit gedacht. En toch is hij sinds 1 januari 2024 de directeur van de zaak. Samen met zijn collega Jeroen leidt hij een team van bakkers, die stuk voor stuk met hart voor de zaak de lekkerste baksels maken.

Wat ze ervan vonden om gestyled te worden door Union River? Dat lees je hier.

De mannen van Hostel & Bar De Basis

In de zomer van 2021 sloegen vrienden Seb, Glenn en Nick de handen ineen om het voormalige politiebureau van Zwolle om te vormen tot een hostel. Het resultaat? Een succesverhaal.

Ben je benieuwd naar hoe deze mannen zijn gestyled en wil je meer weten over Hostel de Basis, dat lees je hier.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help