Top Teaser Lite - Inspiratie - 24 - SS23 - 7x de beste series die je gezien moet hebben

7x de beste series die je gezien moet hebben

Heb je een avondje niets te doen, heb je griep of zoek je iets te doen voor je mannenweekend? Streamingplatforms als Netflix en HBO Max hebben zo’n groot aanbod dat kiezen moeilijk kan zijn. Tip: binge de onderstaande series, die allemaal laaiend enthousiaste recensies krijgen. Check hier hun verhaal. En hun score op Rotten Tomatoes, een site die het percentage positieve reviews bijhoudt.

1. The Last of Us

HBO Max - 1 seizoen

Rotten Tomatoes: 96 %

Dé hypeserie uit 2023. Wat begint als zombiehorror verandert al snel in een intelligent road trip-drama, wat gaat over een man en een tienermeisje die de wildernis doorkruisen en de vele gevaren in hun post-apocalyptische wereld moeten overleven.

2. Breaking Bad

Netflix - 5 seizoenen

Rotten Tomatoes: 96 %

Een stervende scheikundeleraar die geld nodig heeft neemt een geniale student in de arm. Hun missie? Het produceren van de allerzuiverste crystal meth. Maar daar komen natuurlijk de nodige problemen bij kijken.

3. Peaky Blinders

Netflix - 6 seizoenen

Rotten Tomatoes: 93%

Rond 1920 zijn de straten van het Engelse Birmingham het speelterrein van een ambitieuze bende criminelen met flatcaps. Deze gang probeert zijn macht uit te breiden over de hele stad - en verder. Daarbij komen ze continu in de problemen met de autoriteiten én elkaar.

4. Black Mirror

Netflix - 5 seizoenen

Rotten Tomatoes: 84%

Elke aflevering van deze scifiserie staat in het teken van technologie. Om precies te zijn: wat als die één stap verder gaat dan de tech van nu, en onze levens op een bizarre manier verandert? Deze serie geeft je fantasievolle kijkjes op een vaak duistere toekomst.

5. Narcos

Netflix - 3 seizoenen

Rotten Tomatoes: 86%

Narcos begint met het verhaal van de jacht op de drugsbaas Pablo Escobar, die met zijn emperium Colombia (en Amerika) in zijn greep houdt. De slimme en machtige Escobar laat zich niet zomaar vangen, en dat betekent veel actie en spanning.

6. Vikings

Netflix - 6 seizoenen

Rotten Tomatoes: 93%

Wat weet jij eigenlijk over de Vikingen? Het historische drama Vikings vertelt het levensverhaal van Ragnar Lothbrok, een van de bekendste Noormannen. Met zijn woeste krijgers maakt hij de overtocht naar Engeland, waar hij plundert en zijn koninkrijk uitbreidt.

7. Game of Thrones

HBO Max - 8 seizoenen

Rotten Tomatoes: 88%

In Game of Thrones vechten de ridderlijke huizen van het land Westeros om de macht en de Ijzeren Troon. Maar in deze wereld leeft magie nog steeds: de bijna uitgestorven draken en de enge wezens uit het Noorden zijn misschien nog veel grotere machtsfactoren.

Meer inspiratie?

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help