Header - Date ideeen voorjaar

De leukste date ideeën voor het voorjaar

De lente is de tijd van de bloemetjes en bijtjes, van de romantiek – kortom, tijd om iets leuks te doen met je crush of partner! Ben je helemaal door je inspiratie heen voor een leuk uitje met z’n tweetjes? Hier heb je vier leuke date ideeën waar je spontaan een lentegevoel van krijgt.

1. Verrassen met een picknick

Rijd naar een romantische plek en tover daar een compleet voorbereide picknickset uit de auto. Met een geruit kleedje, bordjes, glazen, servies en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes waar je lief van houdt – als het een beetje kan, door jouzelf klaargemaakt. Geniet van het voorjaar, van het eten en van elkaar. Deze lieve, romantische verrassing gaat je betere helft nog lang onthouden. Vergeet daarnaast niet je allerlekkerste geur op te spuiten.

1. Verrassen met een picknick

2. Vind een gemeenschappelijke hobby

Hebben jullie elkaar de laatste tijd te weinig gezien? Dan is het een mooi jaargetijde om te bonden door samen iets leuks te gaan doen. Als in: een hobby, cursus, sport of luxe uitje. Schrijf je in voor een pottenbakkercursus, ga naaktschilderen, doe een serie wijnproeverijen. Of ga aan de slag bij een yogacursus, een fitnessschool of een squashbaan. Het maakt niet zo veel uit wát je doet. Als jullie maar samen zijn en geinige nieuwe ervaringen opdoen.

3. Ga de natuur in

Een lange wandeling door het bos en over de heide, met op het einde een fijne plek om te chillen. Dat is niet alleen een van de leukste eerste date ideeën, het is ook een goeie manier om een bestaand liefdesleven weer wakker te schudden na de winter. Je bent samen in een prachtige omgeving en hebt alle tijd om weer op één lijn te komen. Moedig elkaar aan om het tot de eindsprint vol te houden, en beloon jezelf dan met een lekker drankje op een strandterras of in een bosherberg.

4. Neem een last minute

Pak een overlevingssetje in: een toilettas met al je benodigde verzorging, een makkelijke broek, verschillende laagjes bovenkleding en wat te eten. Stop jullie paspoorten in je zak en koop op het dichtstbijzijnde vliegveld een lastminuteticket voor het snelst vertrekkende vliegtuig. Geen ellenlange voorbereidingen, gewoon zien waar je terechtkomt, wat er te zien is, in welk hotel je verblijft, en hoe het nachtleven eruitziet. Da’s nog eens leuk samen op avontuur gaan!

Meer inspiratie?

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help