Mannenweekend

4 ideeën voor jouw mannenweekend

Op stap met de mannen, altijd leuk! Maar wat als je echt compleet door je inspiratie heen bent? Dan lees je even dit blogje, en zit je weer vol gave plannen voor jullie volgende herenfuif.

Tackle een gave stad op je vriendenweekend

Het leuke van citytrips is dat je er nooit klaar mee bent. Ook als je nu je werk opzegt en de wereld afreist, blijven er altijd steden over die je nog niet hebt bezocht. In welke grote Europese steden zou jij wel 'ns een kijkje willen nemen? Check welke attracties er zijn, boek een hotelletje, en doe de stad van jouw keuze met je maten. Gave winkels, prachtige views, lokale specialiteiten en verrassende clubs: waardevoller dan een citytrip wordt jullie weekendje niet. Weten welke steden de leukste zijn?

Tackle een gave stad op je vriendenweekend

Bezoek een formule 1 race

Max Verstappen is wereldkampioen Formule 1. En daardoor staat de racesport flink in de schijnwerpers. In 2024 mag Max met zijn team de titel verdedigen in een van de 23 formule 1-wedstrijden die over de hele wereld gereden worden. Op 28 juli is de Grand Prix 14 in Stavelot (België) en op 27 augustus barst het los op het circuit van Zandvoort. Uniek evenement natuurlijk – je ruikt de benzinedampen en het testosteron bijna nu al.

Wintersporten slash feesten

Wintersportevents waarbij bijna alles voor je geregeld wordt, zijn erg populair. Je gaat dan met je vrienden naar een van de leukste wintersportgebieden in Oostenrijk, Frankrijk of Italië. Daar vind je behalve pistes ook restaurantjes, party's en entertainment. Organisaties zoals Dutchweek regelen bijna alles voor je, zodat je een zorgeloos weekje ski + après-ski boekt. Een perfect moment om samen met je maten te sporten, te dansen en leuke mensen te leren kennen.

Ga survivallen voor je leven

Oké, hier moet je zin in hebben, maar extreem stoer is het wel. Je boekt survivalweekends op landmachtniveau, waarbij je een paar dagen moet zien te overleven in het wild. Inclusief stevige work-outs, kampeerskills ontwikkelen en improviseren met wat de aarde je geeft. Je zet zelfs je eigen overlevingsweekend in elkaar voor je makkers! Dus trek je cargopants en boots aan, sleur je tentje uit de schuur en doe wat een man soms moet doen: woest de liefde bedrijven met Moeder Natuur.

Meer inspiratie?

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help