Gouden horloges voor heren

Een gouden horloge voor heren hoeft geen kapitalen te kosten. Je wilt wat moois aan je pols, het moet er sjiek en tegelijk stoer uitzien en oh ja: de precieze tijd aangeven. Dat laatste lijkt minder belangrijk omdat elk scherm aangeeft hoe laat het is. Toch wint het klassieke gouden horloge het nog steeds van menig ander soort klokkie. Waarom?

Gouden horloges voor heren: waterbestendig en niet van echt te onderscheiden

Waar moet je op letten bij de aankoop van een gouden horloge voor heren? Allereerst dat je niet je spaargeld uitgeeft aan echt goud. Want dan zou je wel kapitalen kwijt zijn. Een gouden horloge van Armani Exchange sorteert hetzelfde wauw-effect en is van rvs – dus met je horloge om zwemmen en douchen is geen probleem!

Kijk verder dan de goudtint, de lijn Baby Chief van Diesel biedt ook iets minder in het oog springende modellen met een donkerkleurige maar net zo robuuste behuizing. Wil je juist een minder uitbundig exemplaar maar wél dat bling bling-idee, ga dan voor de kleinere behuizing van een gouden horloge van Diesel.

Materiaal, kleur, functies, het hangt allemaal af van je smaak. Kijk ook eens rond bij de gouden horloges van Michael Kors en klik op de varianten die ernaast worden getipt. Wil je er een chronograaf en datumaanduiding bij, dan kies je voor een wat grotere kast.

Gouden horloge, tijdloos sieraad voor heren

We dragen een horloge niet zozeer om bij de tijd te zijn, al weet je nooit wanneer er een stroom- dan wel internetstoring optreedt: dan moeten we analoog klok kijken. Nee, jouw sierlijke gouden horloge voor heren is een soort handtekening onder je outfit, een opvallend, stoer en functioneel sieraad dat overal bij past.

Of je nu strak in het pak uit een limo de rode loper opstapt of op zondagmorgen in de voetbalkleedkamer arriveert, je trouwe gouwe klokkie is erbij. Op een bedrijfs- of netwerkborrel, op visite bij oma of tijdens je droomdate, hij matcht met elke mogelijke kledingcombinatie.

Geen digitaal gedoe

Je bent letterlijk en figuurlijk bij de tijd, maar geeft niet om horloges die je continu op de hoogte houden van het nieuws laat staan je mailbox. Een gouden horloge is onverwoestbaar klassiek en daarom nog steeds mateloos populair. Sommige trends veranderen niet en dat is een hele geruststelling wanneer je er een aanschaft.

Ga voor goudkleurig

Een andere geruststelling is dat je er echt geen tweede hypotheek voor hoeft af te sluiten. De goudkleurige modellen die je aantreft wanneer je bij Union River naar een gouden horloge voor heren zoekt, vallen reuze mee in prijs. Waarom zou je met tienduizenden euro's aan je pols rondlopen?

Zo'n onbetaalbare goudklomp brengt bovendien maar nadelen met zich mee: sta je op een of andere party-pic met je arm in de lucht, dan wordt het online gauw opgepikt door het boevengilde en staat er de volgende dag een vent met een panty om zijn hoofd voor je deur. Daar kunnen veel beroemdheden intussen over meepraten.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help