Aftershave voor heren

Aftershave besprenkel je normaal gesproken over je wangen, kin en hals na het scheren - of je dit nu 'nat' of 'droog' doet. Behalve een aantrekkelijke geur afgeven, ontsmet dit goedje eventuele kleine wondjes en zorgt het ervoor dat openstaande poriën weer samentrekken. Aftershave is daarnaast de finishing touch op je outfit, en een belangrijke factor bij elke kennismaking.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Aftershave als mannelijk parfum

Ook mannen die zich niet scheren, willen natuurlijk lekker ruiken en sommigen zweren al jaren bij hetzelfde merk. Of kiezen voor een eau de toilette dan wel eau de parfum. De meeste merken voorzien in alle typen mannengeuren.

Welk type aftershave je kiest, hangt af van veel factoren. Jongemannen die de eerste donshaartjes van hun bovenlip verwijderen, lenen normaliter eerst wat van hun ouweheer. Totdat deze het zat is om steeds nieuwe te moeten kopen en zoonlief zijn eerste eigen flacon cadeau doet. Niet zelden is die van hetzelfde merk. Dat ruikt vertrouwd, dat is vertrouwd.

Geuren en herinneringen

Als je je wat vaker scheert, ga je op een dag op zoek naar de geur die bij je past. Veel genoemde eigenschappen van een aftershave zijn kruidig (met een vleugje wierook), fris of juist stoer en doordringend. Je karakter kan daarin een rol spelen.

Een aftershave-reclame van een sharp dressed womanizer kan je over de streep trekken, of het ruiken aan een tester. Een geur kan eveneens een associatie met een mooie herinnering oproepen. Dat geldt ook andersom: vergeet niet dat je liefdespartner zich geborgen voelt bij jouw geur.

Aftershave aanschaffen via Union River

Er is nog geen mogelijkheid tot het ruiken aan monstertjes via internet, maar bij Union River staat bij elke aftershave keurig omschreven welke stijl het betreft en welke ingrediënten daarbij horen. Soms maakt alleen al de vormgeving van de fles dat duidelijk.

Een voorbeeld hiervan is de bekende aftershave ROMA van Laura Biagiotti, die geïnspireerd is door de gelijknamige Italiaanse hoofdstad en zijn ruige historie. Dit luchtje bevat dus toetsen van grapefruit, basilicum, bergamot en galbanum en de fles laat niets aan de verbeelding over: wie deze aftershave gebruikt, is een modebewuste gladiator!

Maar goed, kijk vooral zelf rond. Het aanbod is divers en er is tevens de mogelijkheid jezelf of een ander een geurset (deodorant en aftershave) cadeau te doen. Voor de niet-scheerders hebben we bovendien een mooie selectie eau de colognes en eau de parfums samengesteld.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help