saint hilaire eau de parfum voor heren

Saint Hilaire is een van de jongste geurproducenten op de Franse markt en druk bezig de wereld te veroveren. Gebruikers zijn razend enthousiast over de rokerige en oriëntaalse sferen die dit eau de parfum met zich meebrengt. Ben je op zoek naar een mysterieus en exotisch geurtje dat bij jou past? Verras jezelf!

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Saint Hilaire eau de parfum voor mannen

Jazeker, een eau de parfum voor mannen is allang geen uitzondering meer. In de tijd dat we nog met guldens betaalden en jij misschien nog gemaakt moest worden, was er een duidelijke scheiding: mannen gebruikten aftershave of eau de cologne, vrouwen parfum. Maar dat is dus gezellig door elkaar gaan lopen.

Een Saint Hilaire eau de parfum voor mannen koop je net zo makkelijk als een eau de toilette, het verschil is te verwaarlozen. Hoewel: parfum is vaak iets sterker, maar de intensiteit is mede afhankelijk van de hoeveelheid die je opspuit.

Hoeveel sprayen?

Je houdt de flacon op 20 centimeter van je hoofd en sprayt dan enkele malen, ook boven je haar en schouders omdat deze plekken de fijne geur van Saint Hilaire lang vasthouden. Zo ruik je de hele dag op een subtiele manier aantrekkelijk. Nooit te veel gebruiken dus.

Andere Saint Hilaire geuren voor mannen

Union River houdt het aanbod up-to-date en jou op de hoogte. Saint Hilaire is pas sinds 2018 actief en keihard aan de weg aan het timmeren, dus blijf de pagina met Saint Hilaire eau de parfums vooral in de gaten houden.

Saint Hilaire Private Black pour homme is zo'n stevig, kruidig, houtachtig en vooral mannelijk parfum waarmee je indruk maakt. Mensen worden verrast en voelen zich tegelijkertijd vertrouwd met deze mysterieuze odeur. Of probeer de Saint Hilaire Ambre chic: een exotische surprise van onder andere mandarijn, tonkaboon, irisbloem en vanille.

Ideaal voor baardmannen

Ook als je een baard draagt, is een eau de parfum een ideaal alternatief voor aftershave. De haardos op wangen en kin moet eveneens fijn ruiken. Na het bijknippen (of juist niet) is het heerlijk om je halve uurtje mannenwellness af te ronden met een geur waar jij en omstanders vrolijk van worden.

Saint Hilaire eau de parfum staat voor mannelijke stoerheid, voor de dude die even makkelijk sharp dressed op een jetsetfeestje naar binnenwandelt als een paar kuub hout weghakt. Neem de proef op de som, bestel een flacon en wie weet wordt dit jouw vaste geur!

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help