paco rabanne eau de toilette voor heren

Lekker ruiken is een kunst op zich. Net als de geur van je huis ruik je niet vaak je eigen natuurlijke geur, of ervaar je die anders. Al eeuwen worden er daarom eau de toilettes gemaakt. Een klassieker in het genre is die van modeontwerper Paco Rabanne.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Paco Rabanne, architect van een klassieke geur

De als Francisco Rabaneda y Cuervo geboren Spanjaard was eigenlijk architect, maar stortte zich al snel op kleding en werd het enfant terrible van de Franse modewereld. Hij werkte voor Givenchy en Christian Dior en trok in 1966 de stoute mocassins aan en begon zijn eigen modehuis, gebruikmakend van niet-alledaagse materialen zoals plastic, metaal en papier.

Waarom vertellen we dit allemaal? Ten eerste omdat je dan weer eens wat anders te vertellen hebt. Maar ook om aan te tonen dat deze man een uniek figuur was, met wie veel mode- en geurliefhebbers zich identificeren. En daarom voor Paco Rabanne eau de toilette kiezen.

Paco Rabanne eau de toilette

Zijn markante eau de toilette in het zo herkenbare groene flesje ademt die eigenzinnigheid met toetsen van eikenmos, rozenhout, gras, amber en muskus. Paco Rabanne ontwikkelde in de loop der jaren meer geurlijnen. Een eau de parfum met de welluidende naam Invictus Victory bijvoorbeeld, voor de ware winnaar. Deze kenmerkt zich door accenten van citroen, vanille en wierook en dat heeft een verrassend fris effect.

Wat is het verschil tussen Paco Rabanne eau de toilette en eau de parfum?

Daar kunnen we een heel technisch verhaal over houden, maar die verschillen zijn welbeschouwd te verwaarlozen. Eau de parfum is wel iets sterker en blijft dus langer hangen, dat is alles wat je eigenlijk moet weten.

Gebruik van beide niet te veel

Belangrijker: hoeveel gebruik je ervan? Nou, niet te veel dus. Dat werkt averechts bij je gezelschap. Zelfs als je over straat loopt, beginnen mensen met hun handen te wapperen als je na het douchen of badderen iets te enthousiast met je geurtje in de weer bent geweest. Denk eraan dat de bos haar op je hoofd én je kleding veel geuren vasthouden. Dat geldt voor degenen die de hele dag onder een viskraam staan, maar ook voor jou als je jezelf 's morgens met je Paco Rabanne eau de parfum besprenkelt.

Union River is een trotse vertegenwoordiger van deze wereldberoemde geur. Bestellen gaat hier reuze makkelijk, dus lees de specificaties, kies en trakteer jezelf!

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help