paco rabanne geuren voor heren

Markant, eigenzinnig, klassiek, flamboyant, authentiek, solide, krachtig, stoer. Het is een kleine greep bijvoeglijke naamwoorden die van toepassing zijn op de geurlijnen van Paco Rabanne. Van deodorant tot aftershave en van douchegel tot eau de toilette, wij schijnen je graag bij over het belang van lekker ruiken. En over Paco Rabanne zelf natuurlijk.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

De man achter Paco Rabanne herengeuren

Hij is sinds kort niet meer onder ons, de wereldberoemde ontwerper van mode en aanverwanten. Rabanne overleed in 2023, maar heeft nadrukkelijk zijn plek ingenomen in het geurenlandschap. Hij gold als enfant terrible van de modewereld en dat ruik je terug in de klassieke Paco Rabanne parfums.

Als eigenzinnig designer koos hij de weg van de meeste weerstand. Past deze filosofie bij jou? De wereld is al saai genoeg om niet bijzonder te zijn, en een geur draagt meer bij aan je uiterlijk dan je denkt. Sterker nog (no pun intended): mensen associëren geuren met herinneringen - denk aan gemaaid gras in de lente.

Kenmerken van Paco Rabanne pour homme geuren

Zo bewijst jouw persoonlijke eau de toilette je een dienst op een eerste date. Bij de tweede ontmoeting denkt je potentiële liefde: "Oh ja, hij rook zo lekker". Dat komt dan op conto van bijvoorbeeld Paco Rabanne pour homme eau de toilette.

Deze geur kenmerkt zich door het rijke gebruik aan kruiden die menigeen een fijn gevoel geven. Zoals tijm, lavendel en rozemarijn. Andere accenten met een prettige geurassociatie in deze eau de toilette zijn rozenhout, eikenmos en muskus. Beetje herfstig, karaktervol en vertrouwd.

Wanneer gebruik je aftershave en wanneer eau de toilette?

Het woord zegt het uiteraard al: aftershave is ontwikkeld om na het scheren niet alleen lekker te ruiken, maar ook omdat het goedje de huid ontspant. Het toetje van je dagelijkse scheerbeurt ontsmet tevens eventuele scheerwondjes.

Scheer je je niet omdat je een baarddrager bent, of wil je gewoon een extra lekker geurtje bij de hand hebben, dan kies je voor eau de toilette als toef slagroom op je outfit. Of een Paco Rabanne eau de parfum, bijvoorbeeld uit de lijn Invictus Victory.

Extra tip

Spuit of sprenkel niet te veel op! Weinig is afstotelijker dan iemand die ruikt alsof hij een complete parfumerie achter zich aansleept. Enkele keren spuiten is voldoende. Neem meteen je coupe mee, omdat haar veel geuren absorbeert. Daarover gesproken: wellicht trakteer je jezelf ook op een Paco Rabanne douchegel?

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help