Dagcréme voor heren

Een gezichtscrème voor heren geeft je een energieke en uitgeslapen look. Daarnaast beschermt deze vorm van gezichtsverzorging je huid tegen externe factoren die hun invloed uitoefenen: van ijskoud weer tot schadelijke stoffen. Een mooie huid, zonder puistjes en mee-eters, is een pluspunt, dus trakteer jezelf op een of meer dagcrèmes.

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Waarom dagcrème voor mannen?

Bovenstaande argumenten plus het voorkomen van een pokdalige huid op latere leeftijd vormen bij elkaar genoeg motivatie om dagelijks een minuutje eerder uit je hol te kruipen en je gezichtshuid de nodige aandacht te geven. Je smeert het niet alleen op je huid omdat een dagcrème voor heren je een meer wakkere uitstraling geeft en je huid wat extra verzorging gunt. Het ontspant ook. Je bakkes, ponem, smelis, smoel, in welk dialect der Nederlandse taal je het ook noemt, voelt simpelweg lekkerder aan door het gebruik van een crème, olie of gezichtsscrub. Of je nu een baard draagt of niet.

Verkoop dagcrème voor mannen gestegen

In deze eeuw is de verkoop van dagcrème en ook haarverzorging gestegen. Dat heeft niet alleen met een soort contra-emancipatie op cosmetisch vlak te maken, het teruggekeerde verschijnsel baard heeft ook een flinke vinger in deze pap. De producten voor haarverzorging, zoals baardwax, zijn eveneens niet meer aan te slepen.

Maar inderdaad: mannen mogen tegenwoordig best een beetje ijdel zijn, daar is helemaal niks mis mee. Een uur doorbrengen bij de kapper inclusief gezichtsmassage, een dagje wellness, het dragen van een kek tasje, het is allemaal gelukkig niet meer voorbehouden aan vrouwen.

Gezichtsverzorging van alleen de beste merken (ook tegen acne)

Union River snapt dat als geen ander. Wij staan midden in deze tijd, bewegen soepeltjes mee met de trends en stippen af en toe aan welke invloeden van vroeger het nog steeds goed doen. Dus koop je via ons de beste producten van de beste merken als het gaat om gezichtsverzorging. En die gebruik je dagelijks, om de simpele redenen dat ze je mooier maken (en houden). Jeugdpuistjes blijven bijvoorbeeld een irritant fenomeen, dat niet zelden veroorzaakt wordt door talg. De wildgroei daarvan wordt met deze producten tegengegaan.

Gezichtsscrub, -olie of oogcrème kopen bij Union River

Bij elk product staat zorgvuldig omschreven wat het doet, hoe het ruikt en waarvoor het bestemd is. Die feature maakt het aanschaffen van gezichtsverzorgingsproducten via Union River extra aantrekkelijk. Net als de mogelijkheid om sommige producten met kwantumkorting binnen te slepen.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help