Gezichtsverzorging voor heren

Als 21e-eeuwse modeman verzorg je je van top tot teen. We zetten iets eerder de wekker, denken wat langer na over onze outfit en geven elk detail de nodige aandacht. Niet alleen zodat we er beter uitzien, maar ook omdat wellness niet voor niets wellness heet: het ontspant. Gezichtsverzorging is daar een onderdeel van.

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Lekker ruiken, fris en opgewekt de dag in gaan, het kost iets meer tijd maar dan heb je ook wat. In deze eeuw hebben mannen massaal de gezichtsverzorgingsproducten omarmd en beperken ze zich niet tot enkele keren spuiten met het geurtje dat toevallig het dichtst in de buurt staat. Kort geleden werden opvolgers van die ontwikkeling nog metromannen genoemd, maar die term is gelukkig verdwenen. Want wat moeten we met die hokjes.

Eau de toilette dan wel parfum en aftershaves, het aanbod aan herengeuren dat Union River voor je selecteert is schatrijk. Je kiest een geur die bij je past. Een frisse deo voor de sportieveling, een authentieke aftershave voor de diepzinnige dandy, enzovoorts.

Verzorging van je baard

De ontwikkeling van de mannelijke gezichtsverzorging ging parallel aan de uitbundige terugkeer van de baard na een periode van afwezigheid. In de jaren 90 waren er de geitensik, de zogenaamde soulpatch is al jarenlang het handelsmerk van markante artistiekelingen en van een volle (Viking)baard wordt eveneens niet meer raar opgekeken.

Dat is een heel ander gezicht (pun intended) dan de haren 80 - pardon, de jaren 80 - waarin alleen de tweedaagse stoppelbaard werd geaccepteerd. Hoe dan ook: de barbierszaakjes schoten na 2000 als paddenstoelen uit de grond, want al die baarden moeten bijgehouden worden. Tussen de knip- en scheerbeurten door gebruik je bijvoorbeeld baardwax, die je onder het kopje haarverzorging vindt. Net als shampoos en douchegels.

Dagcrème: voorkom puistjes, kringen en wallen

Dagcrèmes werden voorheen voornamelijk door vrouwen gebruikt - voor de zogenaamde kraaienpootjes - maar nu schaamt geen enkele man zich er meer voor om puistjes, kringen, wallen en andere oneffenheden de baas te zijn. Je smeert dagelijks een dagcrème op je bakkes, of je nu wel of geen baard draagt.

Shop voor gezichtsverzorgingsproducten voor heren bij Union River

Van baardwax tot aftershave en van scheermesjes tot antiroosshampoo, bij Union River shop je uitgebreid voor cosmetica voor heren. Het handige zoeksysteem is daarbij een verademing. Ervaar ook de rust en ontspanning die deze producten je bieden.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help