Shampoo voor heren

Haartjes wassen en verzorgen? Bij Union River koop je je producten voor haarverzorging, zoals shampoos in bulkhoeveelheden - dat spaart lekker wat zakgeld uit. Ook voor je gel, wax of haarserum ben je de juiste digitale winkelstraat ingeslagen. Geef je kapsel én baard de aandacht die ze verdienen!

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Haarverzorging en shampoo voor heren kopen

Je zou het bijna vergeten, maar intussen worden steeds betere shampoos ontwikkeld. Die wereld draait ook gewoon door. Zo bestaan er Head & Shoulders shampoos die haaruitval tegengaan en je hoofdhuid de nodige wellness geven. Is toch een lekker gevoel, dat zachte, glanzende haar na het douchen.

's Morgens of 's avonds douchen?

Veel mannen beginnen hun dag met een douche, meestal puur om wakker te worden. Maar 's avonds douchen is eigenlijk hygiënischer. Dan spring je schoon je bed in. 's Morgens hoef je dan alleen even de slaap uit je gezicht te spoelen met koud water - dan ben je ook wakker.

Zeker als je veel transpireert tijdens je werk (of het sporten) of als je een werkplek hebt waar zich allerlei geurtjes aan je opdringen, is niks lekkerder dan 's avonds nog even onder de douche kruipen. Dan neem je geen 'vuil' mee in bed. Ook onwelriekende invloeden (viskraam, barbecuerook, et cetera) zijn dan als sneeuw voor de zon verdwenen.

Antiroosshampoo

Over sneeuw gesproken: als mensen hartje zomer aan je gaan vragen of het buiten sneeuwt, wijzend op de witte fluff op je schouders, wordt het tijd voor een antiroosshampoo. Die ontsierende schilfertjes komen namelijk van je hoofdhuid af, die wel wat verzorging kan gebruiken.

Haarwax en haargel

Ook haargel koop je bij Union River in multiverpakkingen, zodat je even vooruit kan. Ook al moet je er nooit te veel van gebruiken: een kloddertje ter grootte van een knikker is al voldoende. Nog minder gebruik je van haarwax, waarvan we de beste merken voor je geselecteerd hebben.

Voor de baarddragers onder ons is er styling cream en ook haarolie is tegenwoordig een beproefd middel om je scalp mooi te houden. Deze producten vind je onder het kopje haarserum.

Kapsel en baard: jouw unique selling points

Kleding shoppen bij Union River zorgt al voor een unieke look, maar je kapsel in combinatie met je baard, sik, soulpatch óf gladde kin vormen jouw unique selling points. Verzorg ze daarom goed! De beste haarverzorging voor heren bestel je bij ons tegen scherpe prijzen.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.