Haarverzorging voor heren

Ja, tuurlijk: ook mannenkapsels hebben zo nu en dan aandacht nodig. In deze eeuw ga je als man niet meer de deur uit zonder even goed naar je haardos te hebben gekeken. Menig man brengt steeds meer uurtjes bij de barbier door, maar je kunt zelf ook het nodige bijhouden.

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Hoe verzorg je je haar?

Om het haar in zo'n goed mogelijke conditie te houden, zijn er diverse middeltjes op de markt. Bijvoorbeeld haarwater dat geparfumeerd is, de hoofdhuid verkwikt en voor goede doorbloeding zorgt. Kijk bij haarverzorging voor heren voor meer informatie hierover!

Vanzelfsprekend hebben we eveneens de beste shampoos voor je geselecteerd. Een keer per week de haartjes meenemen in je dagelijkse wasbeurt voorkomt roos en muffe geurtjes.

Let op: haar absorbeert (afstotelijke) geuren

Vooral mannen die gezegend zijn met een weelderige bos haar op het hoofd, weten dat geuren niet alleen in kleding, maar ook in kapsels gaan zitten. Of dit nu een knot is, een mohawk, dreadlocks of een meer gangbare stijl. Net te lang bij een barbecue of viskraam gestaan? Dat kan afstotelijk werken.

Ook daarom kies je voor haarverzorgingsproducten en allerlei heerlijk ruikende smeersels die je coupe in model houden. Denk aan haarwax, haargel of een ander soort styling paste.

Waarop moet je letten?

Doseer je gel. Bij een gemiddelde hoeveelheid haar is een dot haargel ter grootte van een knikker vaak al genoeg voor de wet- dan wel out of bed-look. Bij haarwax is het eigenlijk afdoende als je eerst je handen vettig maakt, waarna je de substantie door je haar laat glijden.

Denk ook aan je baard! Deze is weer helemaal terug in het straatbeeld na enkele decennia afwezigheid. Voor een (deels) gladde kin koop je de nodige mesjes en gels, maar ook de baard zelf kan wel een waxje gebruiken, voor zowel model als geur.

Je kapsel is de finishing touch op je outfit

Kleding maakt de man, dat lees je dagelijks in onze blogs. Maar de finishing touch na het zorgvuldig uitzoeken van je outfit is het in model brengen van je coupe. Mannen doen dit steeds beter en vaker, zo blijkt.

Scrol door het rijke aanbod op Union River en ontdek de haarverzorging die bij jou past. Dan kom je er tevens achter dat lekker poedelen - op je gemak in de badkamer je look bijwerken - rustgevend werkt. Alsmede de geuren van je haarverzorgingsproducten.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help