POP top teaser image

craft broeken voor heren

De herenbroeken van Craft tillen je sportprestaties en ervaring van het buitenleven naar een nieuw level. Ze zorgen voor een zeer goede regulatie van vocht, temperatuur en ventilatie, en ondersteunen daarmee jouw lichaam. Of je nu topsport beoefent, een enthousiaste kampeerder bent, of voor je werk of hobby veel tijd buiten doorbrengt.

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Waarom je de broeken van Craft moet hebben

Craft bestaat al sinds 1977 en is een van de grote spelers op de markt voor outdooruitrusting. Het merk ontwikkelt hoogwaardige sportkleding die bedoeld is om jouw prestaties te maximaliseren. Welke sport je ook beoefent, Craft heeft een product waarin je dat met méér succes en plezier doet. Het aanbod van Craft broeken voor mannen bij Union River bevat mountain pants, bike tights, sweatpants en meer.

Niet alleen voor sporters

De herenbroeken van Craft geven jouw sportieve hobby of professie een boost. Voor mannen die hun team naar een hoger niveau willen tillen. Die graag hardlopen of wielrennen en zich daarbij niet laten tegenhouden door regen of sneeuw. Ook maakt het merk broeken bedoeld om in te hiken, in te wandelen, in te survivallen en in te wintersporten.

Maar Craft is méér dan sportkleding. De uitstekende wind- en regenwerende shell broeken van Craft passen prima in je overlevingsuitrusting voor de stadsomgeving. Om in te werken op het veld, reparaties uit te voeren in de stromende regen, of met nacht en ontij buiten actief kunnen te zijn. Met de goede thermokleding van Craft aan lach je om de elementen, hoe guur en nat het ook wordt.

Wat maakt de broeken van Craft zo goed?

De broeken van Craft zijn opgebouwd uit verschillende lagen high tech materiaal, en precies ontworpen om jouw lichaam te faciliteren in zware omstandigheden. Ze hebben bijvoorbeeld een softshell die neerslag tegenhoudt, terwijl de broek je transpiratievocht toch naar buiten toe afvoert. De taille en enkels hebben boorden die perfect rond je lichaam sluiten, waardoor regen buiten en warmte binnen blijft. En het stretchy materiaal belemmert je bewegingen zo min mogelijk.

Craft kleding is gemaakt van materiaal dat elke uitdaging kan weerstaan en lang slijtagevrij blijft. En door de stevige, ruime zakken met premium ritssluiting neem je je belangrijkste sportuitrusting of camping gear veilig mee.

Stel je eigen outdoorcombinatie samen

In de Union River webshop vind je nog meer outdoorartikelen van Craft. Bezoek onze pagina met sportkleding van Craft en maak je verzameling buitenkleding compleet. Vandaag besteld? Dan ben je morgen perfect uitgerust voor de zwaarste weersomstandigheden.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help