Profuomo broeken voor heren

Profuomo maakt herenbroeken voor heren die er smart uit willen zien. De chino’s van Profuomo behoren tot de mooiste mode-items ter wereld, en Profuomo levert ook high grade jeans, shorts en sweatpants. Geef je appearance ook een stevige boost met de broeken van deze Italiaanse ontwerpers.

Profuomo herenbroeken: elegant en duurzaam design

Het Italiaanse modemerk Profuomo ontwerpt herenkleding die verantwoord geproduceerd wordt en er keurig uitziet. Bedoeld voor de professionele man, die er ook graag op een feestje of uitje gedistingeerd uit wil zien. De herenbroeken van Profuomo zijn gemaakt van eersteklas materialen en hebben een hoog comfort level. Het merk ontwikkelt naast broeken nog een groot aantal items, zoals Profuomo colberts, truien, polo’s, schoenen en accessoires.

Profuomo chino’s ogen goed, zitten beter

De chino’s van Profuomo zien er niet alleen erg goed uit. Ze bieden ook meer comfort dan de broeken van de competitie. En dat merk je tijdens een lange dag op je werk of op een actief uitje. Deze chino’s zijn gemaakt van zachte, stretchy stof van topkwaliteit. En ze hebben een elastische tailleband. Daardoor zitten ze gewoon veel fijner – zonder dat je hoeft af te dingen op jouw businesslook. Combineer een Profuomo chino met een overhemd, polo en veterschoenen, en je straalt in elke professionele omgeving.

Jeans, sweatpants en shorts

De eersteklas chino’s van Profuomo zijn de meest bekende broek van dit Italiaanse modemerk. En Profuomo ontwerpt méér broeken voor heren. Kijk bijvoorbeeld naar de klassieke, nette jeans van Profuomo. In verschillende tinten en wassingen verkrijgbaar, en gemaakt van oersterk denimstof. Daarmee haal je een broek in huis waarmee je je in elke situatie thuis voelt, jaren lang. Profuomo maakt ook hele mooie shorts voor de man die er in de zomer gekleed bij wil lopen. En de sweatpants van het merk zijn de ultieme broek voor op het sportveld en voor in het weekend.

Profuomo maakt verantwoorde broeken voor mannen

Duurzaamheid en het behoud van onze natuur zijn belangrijke punten in de bedrijfsvoering van Profuomo. Je ziet dit onder andere terug aan het grootschalige gebruik van lyocell-textiel. Dit textiel wordt van vezels uit duurzaam beheerde bossen gemaakt. Bij de productie van het textiel wordt zo min mogelijk water en hulpstoffen gebruikt. Daardoor is dit een van de meest milieuvriendelijke manieren om kleding te produceren. Verder worden de jeans van het merk gemaakt met het innovatieve detox denim-proces, waarbij een minimum aan water, chemicaliën en energie wordt gebruikt. En Profuomo ontplooit wereldwijd initiatieven om katoen duurzamer te verbouwen.

Heb je ook een waardevol kledingstuk van Profuomo op het oog? Bij een bestelling van meer dan € 100 krijg je het morgen gratis thuisbezorgd.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help