Colberts voor heren

Van alle herenkleding zijn colberts de ongekroonde koningen. Deze stijlvolle jasjes zijn een onderdeel van het kostuum, de standaard outfit om bij alle zakelijke en chique gelegenheden hoog te scoren. Union River heeft een groot aantal colberts van gerenommeerde merken te koop. Van ultranet tot speels, en zonder uitzondering met de allure van succes.

102 Resultaten
Aanbevolen

102 Resultaten

Herenkleding colberts: elevate your wardrobe

Het colbert, dat ook wel jasje wordt genoemd, is al heel lang een onderdeel van de formele dresscode in Nederland en in het buitenland. Het is eigenlijk een dun herenvest dat door (meestal) twee knoopsluitingen ter hoogte van je buik wordt dichtgehouden. Doordat colberts half open zijn, komt de print en de kraag van je overhemd mooi naar voren.

Voor een strenge dresscode heb je een colbert in dezelfde kleur als je pantalonbroek nodig. Liefst in een egale, lichte en sobere tint, zonder frutsels en toevoegingen. Als je een colbert voor een minder iets competitieve omgeving zoekt, kies je een kledingstuk met een leuk ruitpatroon, fellere kleur en opvallende details.

De betere colbertmerken bij Union River

Er zijn veel merken die colberts ontwerpen. En dit zijn een paar van de beste:

  • A Fish Named Fred
  • Blue Industry
  • Lerros
  • Matinique
  • SELECTED HOMME

Zo combineer je colberts

Het colbert is een onderdeel van een paar verschillende, min of meer fatsoenlijke dresscodes. Voor de populairste dresscodes geven we hier wat tips over hoe je je colbert elegant combineert met andere kleding.

  • Cocktail: dresscode voor chique vieringen. Draag een kostuum, dus een blauw of zwart colbert met een bijpassende pantalon, samen met een net overhemd en lakschoenen.
  • Business: een zakelijke, formele dresscode. Draag een rustig gekleurd colbert met een matchende pantalon, nette schoenen en een stropdas.
  • Business casual: een wat minder strikt zakelijk kledingvoorschrift. Nu mag je je colbert combineren met een nette jeans, sneakers van een goede kwaliteit en een vrolijk gekleurd overhemd.
  • Casual chic: dresscode voor feesten en voor op de zaak. Combineer een aantrekkelijk colbert met informelere kleding zoals een chino, sneakers of veterschoenen en een feestelijk overhemd.

Koop de beste colberts en herenkleding bij Union River

Colberts zijn, door hun hoge materiaalkwaliteit en goede afwerking, redelijk aan de prijs. Gelukkig houdt Union River regelmatig sales op zijn colberts en herenkleding, waarbij de prijzen opeens flink kelderen. Hét moment om je attire naar een nieuw niveau te tillen. Kijk direct welke colberts op dit moment met korting onze webshop verlaten.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help