Beige colberts voor heren

Hoe vaak je een colbert draagt? Vaker dan je denkt als je precies het ideale model aanschaft. Dan wordt het geen kledingstuk voor tijdens nette gelegenheden, maar jouw persoonlijke handtekening onder je stijlvolle kledingkeuze. Een beige colbert voor heren is net zo mooi op een tight fit jeans als op een chinobroek of pantalon.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Combineer en leef je uit met een beige herencolbert

Een beige colbert voor heren geeft een sportief effect. Met een spijkerbroek die aan de strakke kant is, accentueer je de V-vorm. Kijk maar eens naar een gemêleerd slim fit colbert in beige en draag lakzwart eronder of gewoon je eigen witte sneakers. Niks mis mee!

Hemdsmouwen: 2 centimeter

Om geen vermanende column van stijlinspecteur Arno Kantelberg aan je broek te krijgen, houd je je bij het dragen van een blouse onder je colbert aan de keiharde wet: de hemdsmouwen moeten precies twee centimeter onder je colbertmouwen vandaan komen.

Scoren met je beige colbert

Je komt naar voren als iemand die weloverwogen zijn outfit bij elkaar zoekt. Het oog wil ook wat, zeker omdat de meeste mensen er twee hebben. Zelfs een gilet voor heren eronder maakt deze nette look nog niet stijf of zakelijk, eerder een tikkie vintage. Of je nu op een feestje verschijnt of bij een zakelijke aangelegenheid.

Je favoriete beige colbert voor heren wordt stiekem het item dat als eerste op je bed ligt, als je je combinatie van de dag samenstelt. Als een coach die Lionel Messi als eerste op het bord zet, vormt je beige colbert de scorende spil van je winnende kledingtactiek.

Knipoog naar de jaren 50 en 80

Zoek je het bijpassende gilet om een jaren 50-twist aan het geheel te geven? Of wordt het een nonchalant T-shirt, al dan niet met opdruk? Dat laatste werd veel gedaan in de jaren 80. Gerespecteerde popmuzikanten en tevens ware fashion boys zoals George Michael droegen een T-shirt in pasteltint en stroopten hun colbertmouwen zelfs op. Je ziet deze stijl terugkeren, al is de bandplooibroek in maatje partytent nog steeds een brug te ver voor veel retro-freaks.

Waarom beige?

Je gaat op zoek naar een beige colbert voor heren omdat deze kleur met zo'n beetje alles matcht. Met het zwart van je schoenen, het wit van je blouse uiteraard, en ook het blauw van je jeans. Het materiaal is 100 procent polyester, maar er zijn ook wollen exemplaren.

Hoe houd je je colbert mooi?

Het beige colbert dat heren in een jolige bui transformeert in het dansende middelpunt op een feestje wil wel eens een ongelukje te verduren krijgen. In dat geval gaat het kledingstuk naar de stomerij. Zelf wassen kan: kies het milde wolwasprogramma. Daarna gaat het vanzelfsprekend niet in de droger. Je hanteert de strijkbout om de kreukels te verwijderen. Dan zijn jij en je colbert weer helemaal het mannetje.

Lange jas over je beige colbert

Het oogt potsierlijk om 's winters zomaar de eerste de beste ski- of outdoorjas over je colbert aan te trekken. Denk liever aan een sierlijke, lange en stijlvolle zwarte jas van WE Fashion uit gerecycled polyester of anders een lichtgrauw exemplaar van Matinique.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help