POP top teaser image

Gewatteerde jassen voor heren

Er gaat niets boven een lekkere gewatteerde winterjas, het mode-item waarin je tijdens de koude Hollandse maanden nog net niet woont. Welke trends en modellen zijn er allemaal, voor welke activiteiten zijn ze geschikt en hoe was je zo'n jas eigenlijk? Lees verder voor de broodnodige inspiratie!

225 Resultaten
Aanbevolen

225 Resultaten

De gewatteerde jas voor heren, zo zie je als je de term in hebt getikt, bestaat in de meest uiteenlopende modellen. Zoek ook even op parajumper jas heren voor stoere winterjassen met toch voldoende bewegingsvrijheid.

De slaapzakachtige buitenkant van menig gewatteerde jas is in modeland numero uno Italië een onmisbaar item geworden, halverwege het vorige decennium. Opeens zag je in de tussenseizoenen op elke straathoek mannen en vrouwen in hun felgekleurde gewatteerde jas, en omdat de winters er zelden streng zijn, hebben ze deze in februari nog steeds aan. Dat is overgewaaid naar Nederland.

Een andere benaming die je even in moet tikken, is puffer jas heren. Ook deze jas is uitermate geschikt voor in de winter, ook als je tijdens een wandeling in het park spontaan besluit een balletje te gaan trappen. Wordt het te warm, dan leg je je puffer jas gewoon even aan de kant. Ze zijn vuilafstotend.

Multifunctionele jas

Zo is de gewatteerde jas een multifunctionele winter- en tussenjas geworden. Klussers, wandelaars of mensen die gewoon onderweg zijn; ze zweren bij deze jas die een soort maatje is geworden. Het ding brengt in sommige maanden meer tijd om je schouders dan aan de kapstok door.

En wat te denken van een stedentrip in de rustige seizoenen, als dit goedkoper is? In pakweg München of Turijn kan het pittig koud zijn op de kerstmarkt begin december. Dan wil je er een beetje comfortabel en ook trendy bij lopen. Met een gewatteerde jas van Gabbiano, Puma of JACK & JONES is dat het geval.

Hoe was je een gewatteerde jas?

Daarvoor hebben we enkele handige tips. Allereerst: stel de temperatuur niet hoger in dan 40 graden. Gebruik een speciaal wasmiddel, bijvoorbeeld voor wolwas. Doe de gewatteerde jas niet in de droger, maar hang hem uit op een droge plek. En gooi een tennisbal in de wasmachine, dan wordt de vulling mooi opgeklopt en oogt je jas weer als nieuw.

Hoe combineer je je gewatteerde jas?

Het mooie van zo'n jas is: hij past echt overal bij. Over je kantooroutfit, boven je trainingspak op weg naar het sportveld, over je vrijetijdskleding op weg naar een feestje. Je hoeft je dus niet druk te maken of je gewatteerde jas ergens bij past. Naar een verjaardag inclusief gezamenlijke wandeling richting pannenkoekenhuis kom je prima voor de dag met sneakers, casual jeans, een blouse en welke gewatteerde jas dan ook.

Nog meer inspiratie!

Een gewatteerde jas is dus sportief, stoer, multifunctioneel, gaat lang mee, is makkelijk te onderhouden en met alle kleding te combineren. We geven je nog enkele voorbeelden van modieuze gewatteerde jassen:

  • de stoere gewatteerde darkgreen jas van Shoeby Refill
  • de TRIPOLI proud army van Raizzed
  • de stijlvolle bruine gewatteerde QUININE brique van District
  • de iets langere gewatteerde jas (zwart) van America Today
  • de gewatteerde YARASS Army versie van Cars

Zoek, vind en geniet van je comfortabele en trendy jas!

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help