Witte korte broeken voor heren

Een witte korte broek voor heren is een aanwinst. Hij houdt je lekker fris, leent zich voor opvallende modematches en geeft je veel vrijheid. Echt een fijn kledingstuk voor hartje zomer. En ook in de rest van het jaar kom je er goed mee voor de dag.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Wanneer draag je een witte korte broek voor heren?

Een witte korte broek voor heren is een prachtige keuze voor de zomer. Je weet vast dat lichtgekleurde kleding in de zon minder warm wordt dan donkere kleding. En dat merk je als de temperatuur richting de 30 graden gaat. Ook ontsnapt er veel warmte via je benen, die door deze broek lekker vrijgelaten worden. Draag hem samen met een licht T-shirt, een gaaf hoedje en een zonnebril, en niets zit jouw eindeloze zomer meer in de weg.

Er zijn méér redenen om een witte korte broek voor heren te dragen. Doordat hij korte broekspijpen heeft, beweeg jij je vrij: fijn bij het hardlopen, dansen en toeristje spelen. Je voelt ook de wind en de zon op je blote huid – en die melkflessen kleuren lekker mee met je armen. Daarnaast komen je flexe sneakers of potige boots extra mooi voor de dag, omdat er geen broekspijpen voor heen en weer zwiepen. Je begint bijna te begrijpen waarom sommige kerels het hele jaar door shorts dragen.

Mix en match

Ben je een beetje modebewust? Dan wil je vast weten hoe je een witte korte broek voor heren combineert. Je kunt er op modegebied méér mee dan veel mannen denken.

Om te beginnen kun je wat de kleurcombi betreft twee kanten op. Kies andere lichte tinten (wit, lichtgrijs, lichtblauw, aardtinten) voor je bovenkleding. Of ga juist voor een opvallende blouse of overhemd met een wild en fel kleurenpalet. Voor je schoenen geldt eigenlijk hetzelfde: nieuwe witte sneakers met dito sokken zijn een prima keuze, maar zwarte of felgekleurde schoenen mogen er ook zijn.

Wit is een neutrale basiskleur, dus om een beetje op te vallen, doe je een greep in je laatje met accessoires. De zomer is ideaal om leuke hoedjes, zonnebrillen en sieraden uit de kast te halen. In de herfst trek je een beanie, leren riem en sjaal aan bij een witte korte broek. Dat is ook de tijd om met aantrekkelijke lange bovenkleding als een overcoat, vest of gebreide trui voor de dag te komen.

Zoek je iets anders?

We hebben namelijk korte broeken in heel veel verschillende tinten, van crème tot pikzwart. Je kunt ook kiezen voor stoere, praktische cargo shorts met zijzakken. Of voor een fijne katoenen korte broek – ideaal voor sport en ontspanning. Of kijk even bij onze edgy denim shorts. Bij Union River slaag je altijd, beloofd.

Jouw korte broek snel in huis? Geen punt

Union River zorgt dat je je nieuwe witte korte broek voor heren snel in huis hebt. Als je hem vandaag vóór 13.00 bestelt ontvang je hem morgen. Voor € 4,95 extra zetten we er vaart voor je achter en bewonder je hem vanavond al voor de spiegel. Niet precies wat je wilde? Geen zorgen, bij ons heb je standaard 30 dagen bedenktijd op je nieuwe kleding.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help