Zwarte polo's voor heren

Een zwarte polo, ontbreekt die nog aan je garderobe? Waarschijnlijk niet lang meer, want het aanbod is veelzijdig en de combinatiemogelijkheden eindeloos. Je kent misschien de witte polo's of de versies in pasteltinten, maar als het wel wat robuuster mag, kies jij gewoon voor zwart.

63 Resultaten
Aanbevolen

63 Resultaten

Stoere zwarte polo voor heren

Hoe veelomvattend het begrip zwarte polo kan zijn, zie je hierboven: van longsleeve polo tot de klassieke kleding waarin koene sporthelden het veld betraden. Sommige doen het uitstekend als het te warm is voor een trui, maar nog te fris voor een T-shirt.

Voor die laatste tussen-weersomstandigheid is een fijngebreide zwarte polo met lange mouwen van Anytime een ideaal kledingstuk. Netjes, maar ook weer casual. Kun je makkelijk mee naar kantoor als je er een crèmekleurige broek bij draagt. Verwissel die pantalon voor je lievelingsjeans als je 's avonds met je maten wat gaat drinken.

Fred Perry, polofabrikant bij uitstek

De kerels op de foto's kijken misschien een beetje boos, maar dat is niet vanwege hun mooie polo van Fred Perry. Vind je zwart een beetje te erg contrasteren, kies dan voor een andere kleur. Fred Perry is niet voor niets een van de polofabrikanten bij uitstek.

Neutraal of juist opvallend?

Een zwarte polo voor heren met korte mouwen kan neutraal zijn, zoals een zwarte polo van Cars. Altijd goed: op een bedrijfsborrel, maar ook op een date. Het al te studentikoze dan wel kouwe kak-effect omzeil je door hem te combineren met vale jeans, sneakers en eventueel een los overshirt. Eigenzinnig en opvallend zijn de zwarte polo's van Calvin Klein. Zo'n shirt schreeuwt om een combi met een broek die de rol van underdog speelt.

Jetset-look of juist rock-'n-roll?

We noemden het net al op: het risico van een corpsballen-uitstraling ligt altijd op de loer bij de aanschaf van een polo. Maar hee, als je dat leuk vindt: wie doet je wat? Willem-Alexander is niet anders gewend en draagt boven zijn witte broek graag een polo met een omgeslagen trui. De jetset-look!

Een zwarte polo voor heren wordt weer een stuk meer rock-'n-roll als je een baard hebt, tattoos draagt en graag in combatbroeken rondloopt. Twee derde daarvan – baard en tattoos – zien we terug op de foto's bij de zwarte polo's van Lyle & Scott. Juist die polo versterkt de uitstraling in plaats van dat het je te zakelijk maakt.

Polo met korte broeken combineren

Ook in de warme maanden is het een kwestie van durven combineren totdat je de outfit hebt die bij jou past. Inclusief zwarte polo. De wat sjiekere heren kiezen voor een bermuda of korte chinobroek onder hun polo, terwijl een korte workerbroek met zijzakken of een afgeknipte jeans je uiterlijk weer van een edge voorziet. Je schoeisel doet dat ook: hoge basketbalsneakers versus instappers?

Ja, ze zijn dus oorspronkelijk ontworpen als sportkleding. Voor golf, polo, paardensport of tennis. Maar kledingstukken evolueren nou eenmaal. De polo is weer hot en met een zwart exemplaar maak je, in welke stijl en op welke gelegenheid dan ook, altijd een prima indruk.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help