T-shirts voor heren

We kunnen het ons niet meer voorstellen, maar niet zo heel lang geleden was een T-shirt nog niet zo populair. Nu weten we niet beter en hebben we er scheefhangende stapels van in onze kast liggen. Ben je wel toe aan een update van je verzameling? Laat je inspireren!

2009 Resultaten
Aanbevolen

2009 Resultaten

T-shirt onder je blouse, vest of trui

Het T-shirt als onderkleding is nog niet zo gek lang vaste prik. Vroeger hadden we daar een onderhemd, ook wel tanktop, of singlet voor. Sinds pakweg de jaren 80 pakken we liever een T-shirt, omdat het onderhemd uit de gratie raakte. Hier gebruiken we basic T-shirts voor. Meestal witte.

Grappig: dit keert zich als een boemerang tegen diegenen die heel netjes een witte blouse van dunne stof hebben aangetrokken, waardoorheen je het T-shirt ziet zitten. Geen gezicht natuurlijk. Kies in dat geval voor een hemd of, lekker luchtiger ook nog, helemaal niets.

T-shirt met merknaam of andere opdruk

Wanneer je geneigd bent om je blouse of vest open te zetten of je trui halverwege de dag uit te trekken, moet een T-shirt voor heren eigenlijk een opdruk hebben. Voor de afwisseling, of om de boel af te kleden. Kijk rond en laat je inspireren, want je kunt het niet verzinnen of het staat op een T-shirt.

Simpele, borstbrede logo's zijn trendy en tijdloos. Denk aan Levi's, PME Legend, Ellesse, Nike of adidas. Merk T-shirts voor heren zijn al mateloos populair sinds het T-shirt werd uitgevonden. Het zijn vaak iconische logo's. Vooral de opdruk van PME Legend benadrukt vanwege de vleugels je schouders trouwens. Gratis tip!

Wat zegt een T-shirt over jou?

Liever een T-shirt voor heren met andere teksten? De sky is de spreekwoordelijke limit! Er is geen bedrijf, artiest, club of stad die niet op een T-shirt te vinden is. Net als willekeurige teksten of de meest uiteenlopende sporten.

Zorg er daarbij voor dat het T-shirt iets over jou als persoon zegt. Het is immers casual kleding. Er zijn talloze blogs die de teksten op T-shirts onder de loep nemen. Vaak gaat het dan om een opdruk met de tekst 'sailing team', terwijl de drager van het T-shirt nog nooit een zeilboot van dichtbij heeft gezien. Da's inderdaad eigenlijk best raar.

Welke maat kies je, kleedt een oversized T-shirt af?

Dat ligt aan jouw smaak. Eén ding is niet handig: een zo groot mogelijk shirt dragen om af te kleden. Dat werkt niet. Kies liever voor een T-shirt van heavy cotton. Dat is dikke stof die niet zo meegeeft. Niet te strak, maar zeker ook niet te wijd.

Een urban trend is het oversized T-shirt voor heren dat ruim over je broek heen hangt. Ook daarin is de variatie bijna oneindig. Kijk naar de graffiti-achtige opdruk van Keith Haring (legendarische 80s-kunstenaar) op dit T-shirt van America Today. Zwart, rood en wit zijn sowieso mooi combinerende kleuren.

Wanneer draag je verder een T-shirt?

De uitdrukking T-shirtjes-weer geeft aan dat het lente dan wel zomer is. Maar zoals gezegd draag je ook in de andere seizoenen een T-shirt. Als de temperatuur oploopt in je favoriete club, als het zonnetje op de collegezaal schijnt of als je trui tijdens het potje rugby in het park te warm wordt. Het antwoord is eigenlijk: altijd. Trakteer jezelf op een ruime verzameling heren T-shirts om steeds weer te verrassen.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help