Oranje t-shirts voor heren

Het ene oranje is het andere niet. We hebben het dan niet over voetbal, maar over je in het oog springende heren T-shirt waarmee je je outfit voor welke gelegenheid dan ook een vrolijke twist geeft. Net zoals met grijs zijn er meer tinten oranje. Misschien wel vijftig. Maar even serieus: welk oranje T-shirt voor heren kies jij?

50 Resultaten
Aanbevolen

50 Resultaten

Van zalmkleurige tot fel oranje T-shirts voor heren

Een oranje shirt voor heren schaf je aan voor uiteenlopende doeleinden. De kleur straalt positivisme uit, eigenzinnigheid en gevoel voor stijl waar anderen niet durven. We geven een aantal voorbeelden, van knal- tot zalmoranje shirts en situaties waarin zo'n eyecatcher van pas komt. Ja, ook sportevenementen.

Zakelijk-casual: durf je te onderscheiden

Maar we beginnen met een wat meer zakelijk gebeuren: solliciteren, presenteren, netwerkborrelen en andere werkgerelateerde activiteiten gaan bijvoorbeeld prima met een oranje shirt van BOSS, met een nette spijker- of chinobroek, neutraal jasje en sneakers. Minder stijf dan men in het bedrijfsleven gewend is, zodat potentiële klanten of opdrachtgevers je sneller onthouden.

Een oranje shirt waarmee heren hun wat nettere kleding combineren, het is anno nu geen vreemd verschijnsel. Het aloude jasje-dasje met knellende lakschoenen staat in geen enkele wet, de tijd dat je zaken deed in zo'n grijzemuizenoutfit is wel een beetje voorbij.

Sporten, feestjes en festivals in iconisch shirt

Dan speciale aandacht voor het iconische oranje T-shirt voor heren van adidas. Adidas werd in de jaren 90 nog populairder dan het merk al was, mede doordat het sportmerk metalband Korn ging sponsoren. Deze bedankten hun geldschieter met de kraker A.D.I.D.A.S. – zoek de grappige afkorting maar op.

Het adidas-shirt met het wereldwijd bekende oude logo maakte een comeback en nog steeds zijn de Originals in trek, en echt niet alleen om in te sporten. Op je (korte) spijkerbroek staat het eigentijds, een losse zwarte of juist witte blouse eroverheen contrasteert mooi en op feestjes en festivals val je ermee op.

Hup Holland Hup

Je denkt vanzelfsprekend ook aan een oranje shirt om de heren van het Nederlands Elftal aan te moedigen of de hockeydames. Natúúrlijk heb je daar een oranje shirt voor klaarliggen: het oranje T-shirt van anytime is kleurrijk als een sinaasappel en heeft geen opdruk. Hierin schreeuw je je helden naar de overwinning, maar maak je ook goeie sier in een beachclub.

Oranje T-shirt onderhouden

Oranje is allerminst een moeilijke kleur, ook niet in de wasmachine. Het is een kwestie van het labeltje in de hals twee seconden leestijd gunnen om te voorkomen dat het oranje T-shirt vaal wordt, krimpt, of andere (witte) kleding ongewild van een oranje tint voorziet. Maar we gaan ervan uit dat je die beginnersfout niet maakt.

Wil je je oranje shirt voor heren netjes houden, pak dan in een verloren kwartiertje de strijkbout erbij, maar wees voorzichtig met de opdruk. Sowieso is het raadzaam om even te checken of strijken wel kan: katoen laat dit toe, sommige andere materialen worden er niet blij van. Laat je inspireren door het aanbod op Union River en geef je garderobe meer kleur op de wangen.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help