Witte t-shirts voor heren

Geen kledingstuk wordt zo vaak gedragen. Als ondergoed, als sportshirt, als toevoeging aan een casual outfit, als contrasterend element onder een open blouse. Ben jij daarom op zoek naar een aantal witte T-shirts voor heren, kijk dan eerst hoe vaak keer per week je ze gaat dragen, en schaf er meerdere aan zodat je altijd een schoon exemplaar klaar hebt liggen.

193 Resultaten
Aanbevolen

193 Resultaten

Hoe houd je witte T-shirts voor heren lang mooi?

Je shirt in een bak met schoonmaakazijn weken of een handje zuiveringszout of soda toevoegen aan de witte was en je witte heren T-shirt is weer als nieuw. Of kook wat water met enkele schijfjes citroen, haal de pan van het vuur en week je witte herenshirt erin. Nog een tip: los een aspirine (ja, echt) op in gekookt water en zet het shirt een nacht in de week. Tadaa!

En als ze uit model raken?

Dat ligt aan de kwaliteit. Kies niet voor de allergoedkoopste witte T-shirts voor heren, maar ga voor een wat steviger soort katoen. Dat kleedt ook meer af. Hoe dunner het katoen, hoe eerder het gaat lubberen. Over het algemeen duurt het echter lang voordat je shirts uit model raken.

Wit shirt onder een heren blouse – open of dicht

Elke mogelijke blouse combineert op een tijdloze manier met een wit T-shirt – ook met een wit T-shirt voor heren met opdruk. Solliciteer stijlvol in een nette, vooral niet helemaal dichtgeknoopte blouse met een wit shirt eronder, of bezoek concerten in je losse houthakkersblouse met een iconisch wit T-shirt van Ellesse: rock-'n-roll meets sporty!

Mag een wit shirt voor heren onder een colbert?

Ja, natuurlijk mag dat. Zo bezoek je een feestje of netwerkborrel: casual en stijlvol. In de jaren 80 deden fashionista's niet anders. Kijk de oude video's van popicoon Wham! nog maar eens terug. Of een aflevering van Miami Vice. Vergeet niet dat de 80s nu hipper zijn dan ooit.

Tip voor nette gelegenheden: de boord moet netjes om de hals sluiten, anders maak je het zakelijke effect ongedaan. Draag je alleen een blouse (gesloten en in je broek), zorg er dan voor dat je shirt eronder geen invloed heeft op de mouwen van je blouse. Dat ziet er een beetje onbeholpen uit. Kies dan liever voor een singlet, een strak wit T-shirt of beter nog: helemaal niets.

Witte T-shirts heren onder truien

In de categorie 'altijd goed' valt ook het dragen van een wit herenshirt onder een stoere trui. Je ziet het veel onder V-halstruien, maar ook onder de schipperstrui. Er is altijd wel een contrasterend stukje wit te zien: een tijdloos accent in de alsmaar veranderende mode. Ook onder blauwe herenvesten misstaat een wit T-shirt nooit.

Witte shirts met coole opdruk

's Zomers krijg je het in een wit T-shirt niet al te warm, waar dat in donkere kleding wel gebeurt. Kies boven je korte chinobroek een shirt met een coole afbeelding of een wit T-shirt met logo als je helemaal wit te kaal vindt.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help