POP top teaser image

Beige truien voor heren

Kies eens voor een beige trui heren, zeggen de stylisten van nu. Van donkerblauw en zwart heb je immers al genoeg in je kast hangen. De truc met beige is uitproberen, contrasten zoeken en accenten aanbrengen. Maar je kunt ook je outfit als het ware om je beige trui heen samenstellen.

44 Resultaten
Aanbevolen

44 Resultaten

Waarom een beige herentrui jou zo goed staat

Het ene beige is het andere niet, zo zien we op deze pagina met beige herentruien. En daar tref je ook meteen de reden aan waarom een beige trui voor heren inspireert tot het maken van verrassende combinaties. Wat blijkt: beige gaat prima samen met de rest van vrijwel je gehele garderobe.

Denk aan je favoriete spijkerbroek of skinny jeans die eventueel wat (kunstmatige) slijtplekken heeft. Het lichte, enigszins verweerde blauw contrasteert mooi met een strakke beige trui voor heren van Tommy Jeans.

Maar beige is toch een typische kleur voor senioren?

Dat was misschien zo in de jaren 90, toen je opa en oma zich bij voorkeur voortbewogen in beige en grijs. Maar lang niet allemaal. Het vooroordeel ging zelfs zo ver dat de mannen van Top Gear beige bekleding aan lieten brengen in hun zelf ontworpen seniorenvoertuig. Grappig natuurlijk, maar ook overdreven.

Intussen zijn Clarkson & Co zelf ook senioren en lopen ze echt niet alleen in beige. Net zoals jij juist wél voor beige kiest omdat die associatie lang niet altijd opgaat. Een moderne beige trui voor heren is heel wat anders dan een beige visvestje of suf taxichauffeursjasje. Bekijk de beige hoodies maar eens, daar is toch niks ouwelijk aan?

Voor een skaterslook – eigenzinnig, sportief en stijlvol tegelijk – kies je voor een baggy worker- of chinobroek in een bruine tint en een paar kekke gympen eronder. Draag er een mooie beige trui van Only & Sons boven en je bent helemaal het stoere mannetje.

Wanneer draag je een beige trui?

Dat ligt eraan. Er zijn beige schipperstruien waarin je 's winters in een horecagelegenheid je warme choco wegslurpt. Nette, neutrale beige truien waarin je een presentatie houdt of opdrachtgever bezoekt. En losse relaxte hoodies om van alles in te doen, van bankhangen tot potje basketbal.

Materiaal: ga voor duurzaam

De materialen en daarmee de wasadviezen hangen af van jouw voorkeuren, maar we schijnen je graag bij over de beige truien van biologisch katoen. Meerdere kledingmerken beseffen dat Moedertje Aarde niet eeuwig haar rijke bronnen bijvult en kiezen dus voor duurzame materialen.

Bij biologisch katoen gaat het wassen van je beige trui niet heel anders dan bij ouderwets katoen: behandel hardnekkige vlekken voor met citroensap, azijn of wat afwasmiddel. Wrijf niet te hard en stop je trui vervolgens in de reguliere bonte was. Hang hem op een frisse, droge plek uit. Droger en strijkijzer komen niet aan bod.

Kind kan de was doen

Koop je een beige trui van een ander materiaal, bijvoorbeeld een beige trui van sweatmateriaal, dan hanteer je een bijpassend wasprogramma. De temperatuur moet sowieso niet hoger zijn dan 40, liefst 30 graden. Moeten we het grapje over het kind dat de was doet nog maken?

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help