POP top teaser image

Oranje truien voor heren

Je zoekt meer diversiteit in je bovenkleding? Koop een oranje trui voor heren, deze zijn er in veel variaties en voor alle gelegenheden. Van een lekker ruime hoodie voor een ontspannen zaterdagmiddag op een terras, tot een stijlvolle, aansluitende trui van biologisch katoen waarmee je je aanstaande schoonmoeder betovert. Lees hieronder hoe je oranje mooi combineert.

31 Resultaten
Aanbevolen

31 Resultaten

Deze oranje trui voor heren wordt jouw favoriet

Een oranje trui die heren graag dag in dag uit dragen – op zich is dat een goed teken. Eerst laat je je nog afschrikken door de felle kleur, maar al snel pak je hem blind van de plek waar je hem de avond ervoor hebt laten slingeren. "Where's my orange sweatvest!"

De oranje trui voor heren die je zocht en kocht, is je lievelingstrui geworden. Hij is warm genoeg in de winter en luchtig genoeg in de herfst. Check bijvoorbeeld de oranje truien van Kultivate van biologisch katoen. "Hij woont in die trui", zeggen ze al snel.

Oranje trui wassen

Ook al zit hij nog zo lekker, de favoriete oranje trui die heren nog wel eens vergeten in de was te doen, het is zaak om zo nu en dan iets anders te dragen. En over wassen gesproken: we hebben het veelal over katoenen kleding, die je bij voorkeur op maximaal 40 graden wast en níet in de droger stopt.

Hardnekkige vlekken werk je weg met een voorbehandelingsmiddel of groene zeep. Azijn, citroensap of afwasmiddel volstaan vaak ook, maar wrijf niet te hard. Beter is het om de trui een nachtje te laten weken. Na het wassen hang je hem buiten, dit kan vrijwel het hele jaar tegenwoordig. Dan ruikt je oranje trui lekker fris!

Oranje trui, hoodie of sweater combineren

Een andere oplossing om te voorkomen dat mensen je wel kunnen uittekenen in je geliefde oranje sweater, trui of hoodie is hem anders combineren. Kijk eens hoe de modellen met een oranje trui van Selected Homme outfits samenstellen: kek mutsje, lang T-shirt eronder en stoere (worker) jeans. Aldus uitgedost maak je een betere indruk op een droomdate, en word je onthouden als die gast met die vrolijke uitstraling in plaats van grijze kantoormuis. Is je tafelpartner er niet enthousiast over, dan is diegene misschien niks voor jou.

Ongeschreven modewetten

Uiteindelijk heb je zelf de nodige ideeën over styling alsmede de vaste maar ongeschreven kledingwetten in je achterhoofd. Zoals: *Combineer opvallende kleuren met onopvallende. *Een jeans is altijd goed, onder wat dan ook, net als sneakers. *Combineer geen verschillende motiefjes. *Draag bij oranje geen rood of roze, tenzij je een speciale religie aanhangt of fan van AS Roma bent. *Draag nooit een jas boven een korte broek. Dit laatste heeft niks met truien te maken, maar we zien het nog té vaak.

Zoek anders zelf op de termen oranje trui heren en laat je verrassen en vooral inspireren. Die gasten op de foto's zien er slick uit in hun oranje herentrui, en jij straks ook!

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help