POP top teaser image

Witte truien voor heren

Een witte trui voor heren is een allrounder pur sang en ook jij wilt er een of meer in je kast hebben hangen. Of wit nu een kleur is of niet, laten we gezellig in het midden, maar het past in elk geval overal bij! Lees hier een aantal tips voor witte heren truien, sweaters en hoodies en kom verrassend voor de dag.

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Witte trui voor heren als basis voor elke mogelijke combinatie

Een witte trui voor heren, je ziet ze niet zo vaak en juist daarom ga jij erin shinen! Wit valt op waar de meesten kiezen voor witte accenten bij donkere kleding. Jij draait de boel gewoon om en maakt van je witte heren sweater gewoon het kledingstuk waar je omheen kleedt. Vrijwel alles past erbij.

Neem de witte hoodie als eyecatcher bijvoorbeeld, check de witte truien van JACK & JONES, en zie dat het donkere accent is verplaatst naar de jeans eronder. Ziet er cool uit, toch? Net even wat anders!

Witte coltrui

Smetteloos witte truien voor heren zonder opdruk bestaan ook. Kan heel smaakvol zijn met een kaki chinobroek of een grijze joggingbroek voor sportieve gelegenheden. Net als een witte coltrui in combinatie met een (skinny) jeans.

Classic Seventies is de witte coltrui onder een grijs getint colbert voor heren. Durf jij deze James Bond-look terug te halen? Roger Moore en Sean Connery zijn ware stijliconen gebleken. Zoek de plaatjes maar op. Coltrui met colbert dus. Kies in ieder geval een colbert met van die elleboogstukken erop. Ook hieronder misstaan jeans niet, om het geheel casual te houden.

Het was in de jaren 90 een zekere Nederlandstalige zanger die beroemd werd in zijn witte coltrui van kampeertentachtige proporties (precies, onze Marco), maar die mode is al een tijdje verdwenen. Anno nu sluiten truien meer aan. Zeg nooit nooit, want de oversized-look is op andere fronten weer in trek (denk aan T-shirts). Maar dit even geheel terzijde. Wellicht wil je een herkenbaar logo op je witte trui hebben. Merken als adidas en Tommy Hilfiger hebben op subtiele dan wel uitbundige wijze hun bekende beeldmerk verwerkt op hun stijlvolle truien.

Smetteloos wit of besmettelijk?

Dat heb je vast wel gehoord op een verjaardag, dat wit 'besmettelijk' is, oftewel snel vuil wordt. Azijn, citroensap of je favoriete vlekkenmiddel zijn materialen waarmee je vlekken eventueel voorbehandelt, voordat je je trui in de witte was duwt. Stop hem vooral niet in de droger en lees vanzelfsprekend altijd het labeltje in de hals.

Wanneer draag je een witte trui?

Wanneer niet, is onze tegenvraag. Een ontspannen zaterdagmiddag in het bos vier je in je witte hoodie](https://www.unionriver.nl/heren-kleding-truien/wit/?soort-trui=hoodies) met jeans. Op niet al te zakelijke functies solliciteer je zelfverzekerd in je in het oog springende witte trui voor heren en op familievisite zie je er eveneens fris en monter uit.

Er zijn nog veel meer voorbeelden wanneer je witte trui van pas komt. Op het strand, als de zon ondergaat en de sfeer romantisch wordt. Thuis op de bank, relaxend met een serietje of wedstrijd. Op het terras en in het uitgaansleven. Zowel je vrienden als potentiële avontuurtjes weten je te vinden, in je opvallende outfit. En natuurlijk op het sportveld. Zeker bij sporten als tennis, hockey of padel betreed je in stijl de baan met je witte hoodie, die als ideale warming-upkleding fungeert. Joggend in een witte trui ben je trouwens beter zichtbaar voor alle andere verkeersdeelnemers – ook geen overbodige luxe.

Een witte trui voor heren is dus multifunctioneel. Aan de hand van de foto's bij het aanbod op Union River hierboven doe je vanzelf ideeën op voor nieuwe, bijzondere combi's. Of probeer zelf wat dingen uit.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help