POP top teaser image

Blauwe vesten voor heren

Je vest is je vriend. Je trouwe vazal, zeiden ze in vroeger tijden. Daar heb je er het liefst meerdere van. Over maatje gesproken: welke maat heeft jouw multifunctionele vest, dat je overal en nergens mee naartoe neemt? Of is het slimmer om er meer aan te schaffen, zodat je af kunt wisselen en aanpassen? Jazeker is dat zo, het aanbod nodigt daar ook toe uit.

80 Resultaten
Aanbevolen

80 Resultaten

Blauw vest voor heren in diverse modellen

Een blauw vest is neutraal, maar toch modieus, casual, netjes of juist sportief. Het is daarom geen gek idee om meer vesten aan te schaffen. Met het ene kom je wat sportiever voor de dag, met het andere wandel je net zo makkelijk bij een belangrijke presentatie naar binnen. Met dit biologisch vervaardigde vest van State of Art maak je goeie sier op een overleg over duurzaamheid. Helemaal nu.

Sporten en ontspannen

Kijkend naar het aanbod zie je veel variatie omdat het ene vest het andere niet is. Op het trainingsveld draag je pakweg een blauw vest van adidas, met die markante strepen. Terwijl je voor een boswandeling in een wollen exemplaar naar buiten gaat.

Onderhoud en materiaal

Er zijn zo veel modellen verkrijgbaar, dat we bijna zouden zeggen: check het waslabeltje. Maar we willen niet flauw doen. Wollen vesten was je op lage temperatuur, een wolprogramma en gaan niet in de droger. Die droger laat je sowieso liever met rust, want polyester en katoen (maximaal 45 graden) laat je ook het beste op natuurlijke wijze drogen. Een blauw vest voor heren van fleece heeft wat meer aandacht nodig. Deze was je bij voorkeur niet, maar hang je uit in de frisse lucht. Vlekken verwijder je in een handwasje op lage temperatuur of met een beetje azijn. Dat verwijdert ook zweetluchtjes. Het zogenaamde pillen, het ontstaan van pluizigheid, is op den duur niet te voorkomen.

Blauw vest voor heren kiezen, of een andere kleur?

We hebben het hier steeds over een blauw vest voor heren, maar dat is slechts ter inspiratie omdat blauw een vrij populaire kleur is. Voor hetzelfde geld heb je liever een zwart model. Het gaat er ook om waarmee je het wilt combineren. Zoals gezegd zijn er veel vesten die zich voor de meest uiteenlopende gelegenheden lenen. Eens kijken, wat doe je zoal de hele dag? Ravotten met de kinderen in het park: check het mooie vest van Petrol Industries in het veelzeggende midnight navy. Op audiëntie bij je kersverse schoonouders, draag dan een grofgebreid en gevoerd wollen vest van State of Art, voor die ideale-schoonzoon-look.

Hoe combineer je een vest?

Bij een sollicitatie is een dichtgeritst vest keurig en toch niet stijf, een prima alternatief voor een colbert boven een nette spijkerbroek. Ga je lekker een filmpje streamen, dan pak je je joggingbroek uit de was en plof je neer in je oversized vest van JACK & JONES.

Heb je een date? Pak dan uit (je weet wel, vanwege die eerste indruk) en ga voor een zwart-blauw geblokte exemplaar van Salty Dog. Tight fit jeans eronder, wit T-shirt, sneakers, een luchtje en je bent er klaar voor.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help