POP top teaser image

Zwarte vesten voor heren

Je zoekt een sierlijk zwart vest voor heren? Geen probleem, op Union River vind je een schatrijk aanbod, je moet alleen iets specifieker zijn. Wil je erin sporten, op visite gaan, werken, klussen of niks doen? Omdat het begrip vest nogal veelomvattend is, gaan we je hieronder inspireren.

49 Resultaten
Aanbevolen

49 Resultaten

Sportief maar ook stylish in een zwart vest voor heren

Een zwart vest voor heren zal het worden. Allereerst duiken we in de sportieve activiteiten. Sta je langs de lijn bij voetballend kroost, ren je een rondje door het bos of fluit je wel eens een wedstrijdje, denk dan aan een zwart trainingsjasje van JACK & JONES, met soms het opvallende logo. Stijlvol en (dus) ook geschikt voor avondjes uit.

Ook sportief en stylish tegelijk is dit sweatvest van New Balance. Hoef je niet altijd in te zweten natuurlijk, hij staat op je favoriete jeans net zo mooi als op je joggingbroek.

Picknicken en een potje voetbal

Daarom zoek je natuurlijk naar een zwart vest voor heren: het moet multifunctioneel zijn. Je staat met vrienden te barbecueën in het park en plots blijkt er iemand een voetbal meegenomen te hebben en moet je je Messi-skills weer tonen. Dat soort situaties. Ja precies, daarom heb je je vest aangetrokken.

Outdoor klussen en skiën

Vervolgens nemen we je mee naar je to do-lijstje: je moet nog zo veel. Een badkamerwandje stukadoren, een lamp ophangen, hout hakken voor dat romantische avondje bij het haardvuur, noem maar op. Ook als het buiten koud is. Oftewel, een outdoorvest om de meest uiteenlopende klussen in af te vinken, is wel zo fijn. Bekijk dan de exemplaren van Icepeak. Die is tevens handig voor je survivaltochtje in de Ardennen of je skitrip op welke Alp of Dolomiet dan ook.

Zakelijke aangelegenheden

Wie op sjiek wil, maar past voor het standaard colbertje (of af wil wisselen), maakt een onberispelijke indruk in een vest met een wat zakelijkere uitstraling. Eronder draag je een witte of lichtkleurige blouse, al dan niet een stropdas en een nette spijkerbroek, chinobroek of pantalon. Ook als je op kantoor liever niet in een ongemakkelijk zittend jasje op je toetsenbord zit te rammelen, draag je een zwart herenvest: ga voor een blauw-zwart blokkenpatroon en je valt nog op ook. Hipper wordt het niet – en toch representatief!

Relaxen in je onafscheidelijke huispak

Afgesproken is afgesproken, ook het niks-doen komt aan bod. Op de bank naar een serietje gluren, een beetje scrollen door je socials, tegen je lief aankruipen, je doet het allemaal in je relax-hoodie, die bij voorkeur een tikje oversized is. Heb je nog geen huispak, dan schaf je gewoon een zwart vest voor heren aan.

Afijn, er staat in je eigen modewetten misschien zelfs een artikel dat je zwarte vest voor heren voor al deze situaties geschikt is. Sommigen wonen in hun multi-multifunctionele kledingstuk, of zijn er nog net niet mee getrouwd. Wij zeggen: maak je keuze en je bent blij dat je deze aanschaf eindelijk gedaan hebt.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help