POP top teaser image

MAC kleding voor heren

MAC is een Duits kledingmerk dat zich helemaal heeft toegelegd op het ontwerpen van broeken. En dan vooral van de klassieke jeans: robuuste denim kledingstukken zonder al te veel fratsen. Ontdek het aanbod van MAC herenkleding bij Union River.

37 Resultaten
Aanbevolen

37 Resultaten

MAC: fatsoenlijke jeans en broeken

Je zult niet snel kapotgescheurde jeans van MAC tegenkomen. Of spijkerbroeken die versierd zijn met gekke naden en wassingen die pijn doen aan je ogen. De broeken van MAC zijn netjes genoeg om ze aan te doen naar de meeste bedrijven die een niet al te strakke dresscode hanteren. Ook op een leuke date mag je MAC herenkleding aan. En zelfs je grootje zal je spijkerbroek goedkeurend bekijken als je weer eens bij het mensje langsgaat.

Welke jeans zitten jou als gegoten?

De MAC jeans hebben gemeen dat ze voor spijkerbroeken behoorlijk aan de beschaafde kant zijn. Maar dat betekent niet dat het aanbod van dit type MAC herenkleding saaie eenheidsworst is! Je komt in de webshop van Union River de volgende soorten spijkergoed.

  • Fits: dit gaat over de pasvorm van de jeans. Een slim fit jeans van MAC en een skinny fit jeans zitten nauw tot erg nauw rond je benen en heupen. Regular fit is voor de normaal gebouwde man, relaxed fit is nóg ruimer, en tapered jeans zijn ruim met steeds smallere broekspijpen naar onderen toe.
  • Washes: de wassingen waarmee de kleur van de denimstof vervaagd of opgeleukt is. Een raw denim broek heeft de oorspronkelijke diepblauwe tint nog. Een used wash betekent dat sommige delen gebleekt zijn, alsof de broek al een tijdje in gebruik is. En sommige jeans hebben whiskers, gebleekte strepen richting je kruis.
  • Kleuren: blauw is natuurlijk de standaard. Maar als je fan bent van aardtinten, dan wil je misschien een toffee brown of dune-gekleurde broek. Zwart wordt als wat netter ervaren en lichtgrijs is een neutrale basis voor een elegante kledingcombinatie met een polo of overhemd.

Het geheim van de smid: jeans met rek

Jeans zijn stoer en veelzijdig, maar het zijn nou eenmaal niet de meest relaxte broeken die er bestaan. Om de drager méér comfort te geven, maakt MAC de meeste van zijn jeans van stretch denim. Daarbij wordt katoen, de basis van denim, gemengd met stretchy kunstvezels zoals elastaan.

En daardoor knelt de broek niet. Geen pijn aan je edele delen dus, en veel gemakkelijker om in te lopen, bewegen en feesten. Zeker als je voor een wat ruimere pasvorm zoals een regular fit of relaxed fit gaat, zijn dit de meest comfortabele spijkerbroeken die je kunt kopen. Zonder in te leveren op de coole uitstraling.

Ook een mooie broek van MAC kopen? Check in onze webshop snel welke MAC herenkleding er nu weer in onze collectie zit.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help