POP top teaser image

Oranje kleding voor heren

Bij oranje kleding voor heren denk je misschien meteen aan sportevenementen of Koningsdag. Maar de kleur oranje is veel meer dan die van hossend in de polonaise aansluiten. Combineer hem op een smaakvolle manier en je springt in het oog tijdens de meest uiteenlopende gelegenheden.

139 Resultaten
Aanbevolen

139 Resultaten

Oranje kleding voor heren: T-shirts combineren

Net als oker staat oranje bekend als optimistische en warme kleur, die prima contrasteert met de blauwtinten van je jeans. Draag bijvoorbeeld een oranje T-shirt van Scotch & Soda boven je favoriete spijkerbroek en doe er een losse olijfgroene blouse overheen.

En wat te denken van het vintage oranje T-shirt met iconisch adidas-logo dat je in de lente boven elke korte broek aantrekt? Kijk meteen even naar de andere kleuren die rechts in beeld worden aangeboden. Haal er desnoods meer in huis.

Met een colbertje?

Super-jaren 80 is de combinatie van een T-shirt met een colbert. De helden van die tijd, van Don Johnson tot en met de bandleden van Duran Duran, deden niet anders en het liefst droegen ze een gemillimeterd baardje boven hun ensemble van pasteloranje shirt met zomers wit jasje. Moet je net durven!

Truien: zelfde verhaal

Bij andere oranje kleding die heren uitkiezen, gaan ze hetzelfde te werk: een knaloranje trui van Calvin Klein doet het – check de foto – keurig boven een beige chinobroek, als een soort skaters-look. Of juist boven je skinny jeans. Heb je grijze jeans? Denk aan een hippe oranje trui van Garcia. Union River schaart onder de term oranje kleding voor heren ook items die deels oranje zijn. Puur voor jouw gemak natuurlijk.

Zakelijk en toch vrolijk: oranje overhemden en blouses

Een voorbeeld daarvan is deze donkerblauwe blouse met oranje accenten. Kun je zo mee op een zakelijke bijeenkomst verschijnen. Denk hierbij niet dat het oranje in een ander item moet 'terugkomen', zoals veel stijlgoeroes wel eens roepen. Het wordt een beetje clownesk als je er oranje sokken bij gaat dragen.

Over clownesk gesproken: natúúrlijk shop je ook op deze afdeling als er een feestje op de agenda staat. Een evenement met oranje-statuur zoals een voetbal- of schaatswedstrijd. Of de verjaardag van Wim-Lex op 27 april. Daar steel je de show zoals het feestvarken dat zelf ook graag doet: in een oranje shirt voor heren.

Oranje winterkleding heren

Vergeten we bijna dat er ook koude maanden zijn in Nederland. Een oranje jas van Jack & Jones is bijvoorbeeld niet alleen warm en flitsend, je bent er ook zichtbaar in voor andere verkeersdeelnemers. Voor de wintersport snuffel je eveneens tussen het rijke oranje aanbod op Union River. Zie je jezelf al van de Alpen of Dolomieten zoeven in een super dikke ski-jas van Didrikson? Het oog wil immers ook wat, zeker als je daarna een beetje stijlvol op de après-ski wilt verschijnen.

Oranje kleding: functioneel, sierlijk en vooral ánders

Geel, roze en oranje vallen altijd op, maar als je de diverse suggesties hierboven leest, raak je vanzelf geïnspireerd om er juist voor te gaan. Het is slechts een kwestie van smaakvol combineren. Ontdek de lol van afwijkende kleuren.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help