POP top teaser image

Petrol Industries kleding voor heren

Petrol Industries levert betaalbare, industriële workwear voor mannen en kinderen. Deze ongecompliceerde kleding is perfect om in te leven, te werken en te ontspannen. Zonder een cent of een frutsel te veel. Verken het grote Petrol Industries aanbod in de webshop van Union River. En je komt er al snel achter dat voor dit merk geldt: what you see, is what you get.

220 Resultaten
Aanbevolen

220 Resultaten

Petrol Industries: make a statement without saying a word

Veel nuchterder dan de herenkleding van Petrol Industries wordt het niet. Dat zie je aan de strakke designs die we met een gerust hart minimalistisch kunnen noemen. De workwear van dit merk wordt ook maar in een beperkt kleurenpalet uitgevoerd. Zoals industriemagnaat Henry Ford ooit zei: "je kunt je auto in elke kleur krijgen die je wilt, zolang het maar zwart is". Dat dus – maar dan met kleren.

In het simplistische kleurenpalet van Petrol Industries vinden we zwart, grijs en wit. Hier en daar een verdwaald groen of oranje item. En verder donkere en vale tinten blauw, zoals dusty blue, navy blue en (natuurlijk!) petrol blue. Echt kleren voor de mannenman dus, die geen fancy kleurtjes nodig heeft om zich te bewijzen. Voor de drager van Petrol Industries geldt: work hard, play hard.

Deze Petrol Industries herenkleding bestel je bij ons

Petrol Industries is een sterk Hollands merk dat al sinds 1989 de beste denim en workwear levert. In die tijd hebben ze verschillende krachtige kledinglijnen gelanceerd. Uit de fabriek van Petrol Industries komen onder andere de volgende soorten kleding.

  • Petrol Industries jeans vormen de hoofdmoot van de productielijn. Te koop in verschillende tinten, met washes die het denim gebruikt of gesleten laten lijken. Kies voor een trendy slim fit die nauw rond je benen sluit, of houd meer bewegingsruimte met een regular fit. Ook verkrijgbaar als shorts.
  • T-shirts en polo’s van Petrol Industries. Unicolor of met logo-opdruk. Gemaakt van natuurlijk katoen of viscose, soms met toevoeging van elastaan om zonder belemmering te kunnen werken.
  • Petrol Industries truien en vesten. Even praktisch en pretensieloos als de andere kleding voor mannen van Petrol Industries.
  • Robuuste winterjassen, bombers en zomerjassen.

Nuchtere kleding, nuchtere prijs

Ook fan van de ruige look van dit merk? Dan heb je nog een voordeel: de mode van Petrol Industries is ook erg betaalbaar. Echt kleren om als basic attire in te zetten. En waarvan het niet uitmaakt als er wat stof of olievlekken op komen. In feite kan je bij Union River voor een nóg betere prijs je slag slaan, door gebruik te maken van onze mooie sales. Kijk direct voor welke prijzen de kleding van Petrol Industries nu de webshop uit vliegen. En bestel jouw stoere industrial wear vandaag.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help