POP top teaser image

scotch & soda kleding voor heren

Het bekende modemerk met Nederlandse roots Scotch & Soda komt jaar in jaar uit met opvallende en vernieuwende items. Kijk op je gemak rond tussen het kleurrijke aanbod van dit allround label en ervaar de exclusiviteit: van basic T-shirt en slim fit jeans voor in de zomer tot stylish gewatteerde jassen en comfortabele hoodies voor 's winters.

72 Resultaten
Aanbevolen

72 Resultaten

Waarom herenkleding van Scotch & Soda?

Scotch & Soda combineert eigenzinnigheid met stijl. Op welke gelegenheid dan ook krijg je de vraag: "Hey, waar heb je dat [vul willekeurig mode-item in] vandaan?" Of dit nu op een duffe dinsdag op kantoor is of tijdens een party op jouw favoriete stadsstrand. De ontwerpers van dit label denken lekker buiten de lijntjes en soms nog verder.

Neem anders de proef op de som en koekeloer even bij de overhemden: met een blouse dan wel overshirt van Scotch & Soda pak je het ánders aan. Geen dessin is te gek, geen kleurencombinatie te mal. Tuurlijk niet.

Waarop moet je letten?

Je weet zelf het beste wat je wilt, we hoeven je niet te vertellen dat je op prijskwaliteitverhouding en maatvoering moet letten. Het materiaal van je kleding biedt bij Scotch & Soda trouwens mogelijkheden om duurzaam te denken: er zijn diverse stukken vervaardigd uit biologisch katoen.

De combi's op de foto's zijn daarbij smaakvol samengesteld en geven je de nodige inspiratie. Kijk maar op de afdeling broeken om te zien wat we bedoelen. Je ziet bijvoorbeeld schoentypes die echt wat toevoegen en bovenkleding van hetzelfde merk. Wel zo makkelijk!

Scotch & Soda: allround oplossing voor elk modevraagstuk

Er zijn diverse gelegenheden waarbij je je in het nieuw hijst. Een spannende date, een belangrijke presentatie of vakanties in alle jaargetijden. Scotch & Soda bedient je wat dat betreft op je wenken en mag zich daarom een echt A-merk noemen.

Een chinobroek met classy blouse voor een netwerkborrel? Check. Een trui van Scotch & Soda met opvallend streepje of origineel kleurenspel voor een afspraakje? Hebben ze!. Een luie maar tegelijk hippe hoodie om in te relaxen? Ook. Een warme jas om op zaterdag langs de lijn te staan? Yes! En ga zo maar door.

Kijken en vergelijken, grasduinen en snuffelen, associëren en combineren: kleding shoppen is altijd een fijne bezigheid op Union River, laat staan met merken als Scotch & Soda en de uitgebreide collecties die immer up-to-date zijn. En trendgevoelig – maar dan nét even anders.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help