POP top teaser image

SELECTED HOMME kleding voor heren

Ben jij die echte heer die er zelfs in zijn meest casual outfit nog uitziet om door een ringetje te halen? Die gast over wie ze zich afvragen: hoe doet hij het toch, altijd zo stijlvol voor de dag komen alsof het geen enkele moeite kost? Selected Homme is jouw merk!

222 Resultaten
Aanbevolen

222 Resultaten

Selected Homme herenkleding kopen met gevoel voor stijl

Selected Homme richt zich op de gentleman onder de modeliefhebbers. De man die altijd exclusief zijn entree maakt. Of hij nu over een boulevard flaneert, een patatje eet op de markt of moeilijke materie bespreekt in het bedrijfsleven. Hij pakt op subtiele wijze zijn podium. Altijd in stijl, overal over nagedacht.

Selected Homme houdt zich aan de veelgeschreven wetten van fashionwatcher Arno Kantelberg, met bijvoorbeeld messcherp gesneden colberts die niet 'trekken' en keurig 2 centimeter manchetruimte overlaten voor de blouse eronder.

Van silver fox tot rockster

Dat wil niet zeggen dat Selected Homme alleen jouw mannetje is voor colberts en/of pakken. De ware fashionista shopt ook bij dit label voor de items die hij in zijn vrije tijd draagt. Jeans, T-shirts en polo's, vesten, longsleeves, truien en niet te vergeten: jassen van Selected Homme.

Daarnaast: of je nou net uit de schoolbanken komt of juist al wat meer decennia meegaat, Selected Homme is een veelzijdig label voor vrijwel alle leeftijden. Tijdloze ontwerpen met oog voor detail en trends.

Selected Homme is er dus, nogmaals, echt niet alleen voor formele kleding. En dan nog: vergeet niet dat menig rockster of silver fox ook graag sharp dressed uit de hoek komt. Denk aan Ruben Block van de band Triggerfinger, zeg maar de Antwerpse Arno Kantelberg. Zijn look is eerder cool dan zakelijk.

Read the room

Als fan van Selected Homme heb je een gevoel voor de juiste outfit op de juiste plek. Read the room, zoals de Engelse uitdrukking zo mooi zegt. Je weet wat je droomdate voor kleding waardeert, weet dat op overdressed ergens verschijnen een hoge boete van de modepolitie staat, terwijl underdressed zijn eveneens ongemakkelijk is.

Union River zou Union River niet zijn als we je niet zouden inspireren. Speur door de foto's in deze sectie en geef je garderobe een boost met allure met kleding van Selected Homme. Selected Homme is het merk voor degene die weet dat kleding, volgens een andere oude wijsheid, de man maakt.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help