POP top teaser image

Superdry kleding voor heren

Leuk om te weten: James Holder en Julian Dunkerton zijn de twee initiatiefnemers die hun in 2003 gestarte label bekend zagen worden doordat tal van celebrities erin rondliepen. Superdry maakte aanvankelijk zelf geen reclame. De kleding onderscheidt zich wel van meet af aan door Japanse invloeden, opgepikt na reizen door het Land van de Rijzende Zon.

92 Resultaten
Aanbevolen

92 Resultaten

Stylish T-shirts van Superdry

Het is niet zo dat de stijl van Superdry volledig beïnvloed is door het Japanse modebeeld. Geen manga, kawaii of lolita dus. Eerder stoere en vooral functionele basics in smaakvolle kleuren dan uitbundige designs. Met soms Japanse tekens. Superdry laat het mixen en matchen dus aan de drager over.

Er circuleerde in het vorige decennium een grapje op sociale media, een soort online ontwerpkit voor T-shirts. Daarin kon je random cijfers, stedennamen, sporten en andere (non-)informatie invoeren. Het was een knipoog naar de wildgroei aan kleding waar zomaar teksten op stonden die goedbeschouwd nergens op sloegen.

Superdry doet daar niet aan. Verwacht dus geen lukraak bij elkaar geraapte letters en cijfers. Geen onverklaarbare codes, geen sailing teams terwijl je helemaal niet zeilt. T-shirts van Superdry zijn shirts zoals ze bedoeld zijn, met hooguit de merknaam erop. En oké, soms een stedennaam.

No-nonsense herenkleding met allure

Die no-nonsense stijl trekt Superdry door in jassen, overhemden en truien. Ben je op zoek naar een trendy, al dan niet gewatteerde winterjas? Snuif dan inspiratie op deze pagina met herenjassen van Superdry. Daar zie je dat vooral de kleur olijfgroen geliefd is. Ook wel legergroen – stoer dus.

Juist omdat Superdry gaat voor allure in basics van hoogwaardige kwaliteit in plaats van overbodige opsmuk is het makkelijker om de items van dit label te combineren met andere kleding. Kijk bij de truien van Superdry en denk er je eigen favoriete jeans onder.

Superdry blinkt uit in zowel eenvoud als stijl

Of het nu een markante schipperstrui, een urban hoodie of sportieve longsleeve wordt: Superdry biedt een breed palet aan kleuren. Niet alleen olijfgroen, hoor. Wel veelal zorgvuldig geselecteerde pasteltinten. Soms zoek je 'gewoon een truitje' zonder ingewikkeld gedoe.

Denk aan het overshirt. Dit is (nog) niet zo'n ingeburgerd begrip, maar modekenners zijn er al geruime tijd mee bezig. Het is een ruim zittende blouse die je in geopende stand over je T-shirt draagt. Kijk ook naar overshirts van Superdry, wederom uitblinkend in zowel eenvoud als stijl. Geen wonder dat zo veel celebs al begin deze eeuw voor Superdry kozen.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help