POP top teaser image

Tommy Hilfiger kleding voor heren

Head to toe – oftewel van-top-tot-teen-kledinglabel Tommy Hilfiger komt van ver. De man achter het iconische merk investeerde zijn laatste centen ooit in enkele tientallen jeans en ging een aantal malen failliet voordat hij wereldwijd in alle mogelijke herenkleding kon voorzien.

196 Resultaten
Aanbevolen

196 Resultaten

Tommy Hilfiger herenkleding: het begin

Hij werd geboren als Thomas Jacob Hilfiger en begin zijn carrière als piepjonge kledingverkoper. Zijn eerste winkels heten People's place. Pas na de beslissing om zelf de ontwerpen te gaan verzorgen en het switchen naar zijn geboortenaam als merknaam kreeg de New Yorker de boel op de rit.

Intussen kennen we Tommy Hilfiger herenkleding als toonaangevend label, herkenbaar aan het simpele maar doeltreffende logo. Het wordt door die driekleur (navyblauw, rood en wit) geassocieerd met nautische activiteiten, maar dat is niet terecht. Tommy Hilfiger herenkleding is wat ze in de modewereld 'head to toe' noemen.

Van schoenen en sokken tot truien en tassen

Waar het jongensboek met een investering in een stapel spijkerbroeken begon, biedt Hilfiger intussen alles wat een man zich wenst op het gebied van fashion. Schoenen van Tommy Hilfiger zijn intussen net zo populair als zijn T-shirts en polo's.

Tassen en tasjes zijn in deze eeuw tevens mode-items waarvoor geen moderne man zich meer hoeft te schamen. En bovendien verrekte handig om je telefoon, oortjes en ander digitale gedoe in op te bergen. Modern, functioneel, maar ook sierlijk zijn de sleutelwoorden in de filosofie van Tommy Hilfiger. Deze combineert het label met klasse en stijl.

Stoere outdoorkleding van Tommy Hilfiger

Kijkend naar de stoere jassen van Tommy Hilfiger zie je dat het begrip 'stoer' daar eveneens aan toegevoegd kan worden. Net als 'outdoor': we waarderen het buitenleven sinds de coronaperiode weer wat meer en dat vertaalt zich in kleding die goed matcht met de natuur. De kleur olijfgroen is bovendien tijdloos.

Over naar buiten gaan gesproken: tijdens je rondje rennen draag je de sportkleding van Tommy Hilfiger om je te onderscheiden van de rest. Denk verder aan de zwembroeken en oh ja, wanneer je 's avonds onder de wol kruipt, is daar nog je geliefde ondergoed dan wel nachtkleding van hetzelfde merk. Kijk meteen even voor een badjas!

Zoals gezegd: van top tot teen, tijdens elk jaargetijde en voor elke gelegenheid biedt Tommy Hilfiger je de nodige inspiratie. Op Union River wordt de collectie met de regelmaat van de klok bijgewerkt. Shoppen maar!

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help