POP top teaser image

van gils kleding voor heren

Van Gils is een onverwoestbaar kledingmerk met internationale allure. Het succesverhaal leest als een jongensboek, maar belangrijker: de man met gevoel voor stijl weet waar hij de mosterd haalt. Let wel: Van Gils staat voor klasse en kwaliteit, maar combineren is allerminst verboden. Bekijk anders zelf al die schitterende ontwerpen en fantaseer jezelf erin!

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Veelzijdig Van Gils – de bijzondere historie

Het Nederlandse merk, dat je vooral van de maatkostuums, sierlijke jassen en ook aftershave kent, ontstond tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Miel en Janus van Gils vervaardigden kleding voor oorlogsslachtoffers en breidden het bedrijf langzaam maar zeker uit tot een wereldwijd concern.

Intussen staat Van Gils voor head to toe-kleding: van schoeisel en sokken tot stropdassen en geurlijnen. En alles daartussenin! In die sobere beginjaren zal er slechts sporadisch gefilosofeerd zijn over de stijlvolle kleding die het label bijna tachtig jaar later aan de man zou brengen.

James Bondwaardige Van Gils kleding

Denk alleen al aan de maatkostuums van Van Gils, die niet zouden misstaan in de gemiddelde casinoscène van een James Bondfilm. Strak gesneden en altijd in verrassende kleurencombinaties. Ideaal voor zowel zakelijke als feestelijke aangelegenheden. Of als je zomaar zin hebt om als een ware dandy een middag door de stad te flaneren.

De pakken-stijl van Van Gils ontwikkelt zich al mee zolang het merk bestaat. Tegenwoordig is 'hoogwater' in de mode – relatief korte pijpen aan een pantalon – en het onverwoestbare kledinglabel doet daar niet moeilijk over. Net zo min als de steeds vaker ontbrekende stropdas.

Speciale aandacht voor de wollen winterjassen van Van Gils

Snuffel vooral zelf in het assortiment dat Union River voor je heeft samengesteld, maar we attenderen je daarbij graag op de stijlvolle wollen winterjassen van Van Gils, die uit hoogwaardig materiaal zijn vervaardigd en waarin je classy de deur uitgaat in de winterse maanden.

Van Gils zomerkleding

Van Gils zou Van Gils niet zijn als het merk niet ook in de warme maanden tot je dienst zou staan. Zie de (korte) broeken, polo's en overhemden en kom alvast in de vakantiestemming! Hier ontdek je meteen het eclectische karakter van het Nederlandse modelabel.

Hoewel je Van Gils misschien aanvankelijk associeert met zakelijk, classy en de net al genoemde sharp dressed geheim agent zijn de items prima te combineren met andere merken. Juist de toevoeging van je eigen favorieten aan de stilo van Van Gils maakt jouw outfit uniek.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help