POP top teaser image

we fashion kleding voor heren

Kledingmerk WE Fashion kent een rijke geschiedenis, maar gaat met zijn tijd mee. Voor betaalbare basics en aansprekende accessoires shop je bij dit Hollandse label, dat zich richt op de trendy kledingliefhebber van nu, maar vintage invloeden niet negeert.

606 Resultaten
Aanbevolen

606 Resultaten

WE Fashion: herenkleding sinds 1917

Het was ondernemer Edwin de Waal die in 1917 in Amsterdam een groothandel in herenkleding oprichtte met de slagzin "Sir Edwin, ondergoed is wondergoed". Vanaf de Keizersgracht werd het concern E.H. de Waal de grootste kledingketen van Nederland.

Oudere lezers kennen misschien nog het hieruit voortgevloeide Hij, dat zusjes kreeg voor damesmode in de Zij-winkels. Later kwam Hij & Zij, dat vlak voor de eeuwwisseling WE werd, waarna de toevoeging Fashion zich aandiende. Sommige merken kunnen dat: succesvol van naam veranderen. Denk aan Twix (ooit Raider), M&M's (voorheen Treets) en Lays, dat eerst Smiths heette. Maar je bent hier niet om te snoepen. Hoewel?

Eyecandy voor de modeliefhebber van WE Fashion

Eyecandy, dat is een mooi bruggetje! WE Fashion is er goedbeschouwd voor elke soort fashionista. Elegant en sjiek, bohemien, sportief, degelijk of een combinatie daarvan. In de T-shirts en polo's van WE Fashion zie je een vintage streepje of ander speels patroon en ook eenvoudige ontwerpen zonder al te veel opsmuk.

De jeans van WE Fashion gaan jaar in jaar uit mee met de heersende trends. Momenteel is dat onder andere een tikkie 'hoogwater' (zo'n 8 centimeter boven de schoenmond) en nog steeds aansluitend en strak dan wel tight fit. Die flexibiliteit spreekt voor zich met een label dat al zo lang succesvol meedraait.

Een echte dandy heeft voor elke gelegenheid een WE Fashion colbert in de kast hangen, gestoomd en wel. De ongeschreven wetten van de pasvorm van het jasje waarin je op presentaties, netwerkborrels of zelfs bij je schoonfamilie je entree maakt: de revers mag niet 'trekken', is idealiter aan de korte kant (net niet boven de bilpartij) en er is twee vingers ruimte voor de manchet van het overhemd dat je eronder draagt.

Overhemd of overshirt?

Het verschil tussen een overhemd en een overshirt is dat de eerste zich leent om gesloten te dragen, eventueel in de pantalon. Een overshirt is een blouse-vest dat je los over je T-shirt draagt in casual situaties. Hoe dan ook, je overhemden van WE Fashion shop je bij Union River. Net als truien en andere betaalbare kwaliteitskleding trouwens.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help