POP top teaser image

Wrangler kleding voor heren

Wrangler: dat klinkt stoer, dat ís stoer. Het merk stamt uit de negentiende eeuw (!) en associeer je waarschijnlijk met cowboys, de oer-jeansdragers die de wildste stieren aankunnen. Dat klopt: Wrangler jeans werden ooit vervaardigd voor de rodeo. Anno nu koop je je onverwoestbare spijkerbroeken van Wrangler voor de meest uiteenlopende activiteiten. Overigens heeft het gelijknamige Jeep-type niets met dit jeansmerk te maken.

42 Resultaten
Aanbevolen

42 Resultaten

Wrangler jeans, sinds 1897

Voor de gehele historie van dit markante jeansmerk verwijzen we je naar de tijdlijn op de Wikipedia-pagina, die begint in 1897. Het enige dat we daaruit vermelden, is de sponsoring van de Amerikaanse autosport NASCAR. Over stoer en onverschrokken gesproken.

Vanzelfsprekend is het aantal merken waaruit je kunt kiezen voor een spijkerbroek vrijwel oneindig. Maar soms wil je het vertrouwde gevoel van een klassiek label dat al bijna anderhalve eeuw de kunst beheerst. Als geen ander weet Wrangler waaraan een jeans moet voldoen én het label gaat bovendien met zijn tijd mee.

Kleuren en modellen van Wrangler

In zowel kleuren als modellen laat Wrangler zich graag inspireren door de huidige ontwikkelingen in spijkerbroekenland. Rond de eeuwwisseling was blauw niet meer heilig en zag je opeens groene, rode en anders gekleurde jeans in het modebeeld verschijnen.

Nu zijn het vooral grijze en zwarte jeans die voor variatie zorgen. En voorziet Wrangler tevens in kleuren die aan authentieke broeken doen denken, bijvoorbeeld het kaki van de traditionele chinobroek.

Wrangler jeans: onderhoud en combineren

Wrangler jeans zijn grotendeels vervaardigd uit katoen en lenen zich dus prima voor de machinewas. Strijken hoeft niet, zeker niet bij de wat strakkere modellen. Stop ze alleen niet in de droger om krimpen te voorkomen. Hang je jeans gewoon buiten op, dan ruikt 'ie ook meteen lekker.

Het mooie van welke jeans dan ook is dat je nauwelijks hoeft na te denken over de combinatie met andere kleding. Dat zie je overal en de hele dag: een T-shirt of colbert, sneakers of nette schoenen, een spijkerbroek van Wrangler past overal bij. Op presentaties en netwerkborrels draag je hem met iets kantoor-achtigs, in je vrije tijd met een hoodie of waar je maar zin in hebt.

Waarop moet je verder letten?

Links in beeld selecteer je je maat en vervolgens kies je je favoriete kleur en model. Het kan voorkomen dat je daarin te ruim of juist te krap denkt, maar een artikel retourneren na het passen is geen probleem. Lees voor de zekerheid even de voorwaarden.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help