POP top teaser image

black bananas mode voor heren

Go bananas! Dit urban-sportieve kledinglabel heeft alles voor jouw eigentijdse, snelle look in huis. Black Bananas kleding onderscheidt zich door basics met een rebelse twist waarin je altijd klaar bent om een potje te tennissen, voetballen of basketballen. Of van pure blijdschap twintig rondjes om je huis heen te rennen.

54 Resultaten
Aanbevolen

54 Resultaten

Black Bananas herenkleding, voor de sportieve urban fashionista

Je kleedt je graag 'vlot', zoals dat vroeger werd genoemd. Oftewel: hip, happening en nonchalant. Je zoek dus kleding die je past als een huis en waarmee je een statement maakt: ze hoeven jou niks te vertellen.

Precies die eigenzinnige houding herken je in bijvoorbeeld de truien van Black Bananas herenkleding, bijna alsof je in een spiegel kijkt. Maak je geen zorgen dat die modellen op de foto's in 'jouw' kleding shinen, je schaft het via Union River binnen de kortste keren zelf aan.

Black Bananas accessoires

Naast de anorak-achtige hoodies voorziet het ultra hippe label voor bijpassende broeken: die heerlijk zachte en welgevormde broeken van Black Bananas waarin je liefst 24/7 in rondbanjert. Kek tasje of ander accessoire van Black Bananas erbij, en je looks ademen dat subtiele vleugje street credibility. Maar dan nét even anders.

T-shirts met een ereplaatsje voor schouders en armen

Wees helemaal je eigenzinnige ik in de T-shirts van Black Bananas, waarvan de mouwtjes een ietsie pietsie teeny weeny korter zijn dan bij het gemiddelde shirt, zodat je armen én schouders beter tot hun recht komen. Deze zijn uitgevoerd in niet-alledaagse pasteltinten die ook mooi op je geliefde jeans vallen.

Zoek je een jas om in de winter net zo flitsend door de stad te bewegen, dan kies je anno nu voor een trendy gewatteerde jas van Black Bananas. Black Bananas zou Black Bananas niet zijn als de trends niet nauwlettend in de gaten zouden worden gehouden, maar ook als het daar niet zijn eigenwijze draai aan zou geven.

De korte Black Bananas joggingbroek

Met de komst van de korte broeken van Black Bananas is het kortebroekenvraagstuk verleden tijd. Ze lenen zich prima voor zowel een park run als voor een vrijdagmiddagse terrassentest.

Genoeg voorbeelden en inspiratie, toch? Je houdt van lekker fris, je houdt van lekker anders. Je bent een urban fashionista die clichés mijdt als slechte muziek of eenheidsworst met doodgeslagen bier. Dus kies je voor Black Bananas mode - want waarom zou je achter de feiten aanlopen. Mogen we hem maken of niet? Welja. Vooruit: gaan met die banaan.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help