POP top teaser image

boss mode voor heren

Hugo Boss, kortweg Boss, bestaat al langer dan een eeuw. De naam doet vermoeden dat het om een Amerikaans label gaat, maar het verhaal begon in het Duitse Metzingen. Boss vervaardigt naast kleding schoenen, horloges, brillen en andere accessoires zoals geuren.

244 Resultaten
Aanbevolen

244 Resultaten

No-nonsense herenkleding van Boss

Het gaat er bij Boss niet om de opvallendste kleding te ontwerpen. Het zijn juist stijl en eenvoud waarin het merk uitblinkt. Soms wil je gewoon een herenjeans van Boss van hoogwaardige kwaliteit, waarbij niet gestoeid is met gekunstelde toeters en bellen of prefab vintage-slijtplekken.

En soms wil je een T-shirt of polo van Boss die bij al je andere kleding past, met hooguit een merknaam en verder vooral geen gedoe. Als het maar mooi staat en wat langer meegaat. No-nonsense kleding shoppen dus, daarvoor zit je goed bij Boss.

Smaakvol combineren met Boss overhemden

Dat wil niet zeggen dat je outfit niet uitbundig kan zijn. Of dat Boss alleen maar basics uitbrengt voor zakelijke aangelegenheden. Het gaat erom dat je de ruimte hebt om te combineren, en dat gaat makkelijker met rustige dessins en smaakvol uitgezochte pasteltinten. Zie de Boss overhemden.

Het unieke van jouw outfit zit 'm in de details. En daarmee pakt dit label echt uit. Zoals gezegd zijn er geuren (niet onbelangrijk), maar kijk ook naar de accessoires waarmee je je looks pimpt: zonnebrillen, caps, handschoenen, riemen en sjaals bijvoorbeeld.

Zonnige accessoires van Boss

Een stijlvol sjaaltje is onmisbaar in je garderobe en een zonnebril geeft je uiterlijk een positieve uitstraling: je hoopt altijd dat de wolken plaatsmaken voor zonnestralen en hebt die zonnebril van Boss dus alvast in je haar zitten of aan je kraag hangen. Het is maar een voorbeeld, hè! Ook caps geven een vrolijke en sportieve twist aan je outfit.

Omdat Boss ook je nachtkleding en ondergoed verzorgt, kunnen we spreken van een label dat je van top tot teen aankleedt. Oftewel een head to toe-merk, zoals ze dat in de modewereld noemen. Boss is er voor modieuze eindbazen die wat langer nadenken over hun looks. Waar daar in de vorige eeuw nog wel eens de behaarde neus voor werd opgehaald, is dat anno nu eindelijk de norm.

Sterker nog, er zijn veel rolmodellen, van acteurs tot profvoetballers, die de toon zetten en niet zelden voor Boss kiezen. Neem er een bakkie bij, scroll door de enorme variatie in de verschillende Boss-secties en trakteer jezelf gerust.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help