POP top teaser image

calvin klein mode voor heren

Calvin Klein ken je uiteraard van het stijlvolle en klassieke ondergoed, maar je zou bijna vergeten dat het label eveneens staat voor subtiel ontworpen basics als het gaat om bovenkleding zoals T-shirts, truien, overhemden en polo's. En meer!

118 Resultaten
Aanbevolen

118 Resultaten

Back to the Future met herenmode van Calvin Klein

Het wereldberoemde merk zag het levenslicht toen geestelijk vader Calvin Richard Klein zich in 1968 op modern ondergoed stortte. In de jaren 80 werden de slips met de kenmerkende elastiekband met daarop zijn eigen geboortenaam een regelrechte hit. Mede door zijn vaak gewaagde reclamecampagnes – denk aan de skinny models uit de jaren 90.

De gimmick kwam zelfs terug in jaren 80-blockbuster Back to the Future, waarin Michael J. Fox terugreist naar de jaren 50 en mensen hem niet alleen aanspreken op zijn 'zwemvest' (de beroemde rode bodywarmer), maar hem ook Calvin Klein noemen omdat er Calvin Klein in zijn onderbroek staat. In die vervlogen tijden werden naam en achternaam van de bezitter doorgaans in onderkleding genaaid, vandaar.

Calvin Klein basics: van T-shirts en polo's tot sjieke overhemden

Het zei veel – zo niet alles – over de populariteit van Calvin Klein, dat zich allang niet meer louter op ondergoed concentreert. De nieuwste basics zijn minstens zo eigenzinnig en dat zien we terug in de smaakvolle T-shirts en polo's van Calvin Klein, veelal ontworpen in pasteltinten en bedoeld om mee te combineren. Daarom heten ze ook basics.

Ook de keurige, soms zakelijke en zelfs poepsjieke overhemden van Calvin Klein nodigen uit tot gewaagde combinaties – net zo gewaagd als het label zichzelf normaal gesproken profileert. Het staat bekend als een eigenwijs merk, en wie herkent die eigenschap niet in zichzelf? Je wilt er toch uniek uitzien. De wereld is al saai genoeg.

Combineren met Calvin Klein accessoires

Dat doe je door verder te gaan waar anderen stoppen. Niet dat je de meest onmogelijke combinaties uit de kast trekt, maar door zo af en toe iets nieuws te proberen. Bohemien en rock-'n-roll tegenover klassiek en traditioneel gaan verrassender samen dan je denkt. En die verrassing kan 'm ook in de details zitten: een Calvin Klein accessoire bijvoorbeeld.

Kijk tot slot ook even in de andere, door Union River zorgvuldig samengestelde virtuele kledingrekken van Calvin Klein. Mutsen, sokken, portemonnees, het aanbod van het intussen markante modelabel is zeer gevarieerd en smaakt naar meer. Neem er je gemak van en laat je inspireren.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help