POP top teaser image

Ecru mode voor heren

Op zoek naar welk item dan ook in de kleur ecru ben je bij Union River op het juiste webadres. Maar wat is ecru? Dat leggen we natuurlijk even uit, en tegelijk schijnen we je uitgebreid bij over het aanbod aan kleding in de kleur ecru.

191 Resultaten
Aanbevolen

191 Resultaten

Ecru herenkleding: de natuurlijke kleur

Is ecru eigenlijk wel een kleur? Ja, volgens de Wiki's van deze wereld wel. Sterker nog, het is de tint van stoffen in hun onbewerkte (en ongebleekte) vorm, zoals zijden en linnen. Het is dus de oorspronkelijke kleur van veel kledingmaterialen. Ecru is een Frans woord en betekent letterlijk 'puur' dan wel 'ongebleekt'. Toch interessant.

Er is daarnaast veel discussie over ecru. Is een ecru T-shirt nou wel of niet hetzelfde als een beige T-shirt? En wat is dan gebroken wit? Uiteindelijk ziet iedereen een kleur zoals hij die ziet en kun je net zo goed proberen om de uitslag van Ajax-Feyenoord van 3089 te voorspellen. Met andere woorden: het maakt niet zo veel uit.

Ecru blouses dan wel overhemden ontwijken op subtiele wijze die eeuwige keuze voor dat schelle wit en steken niet zo enorm af. Terwijl ze toch vaak bij elke andere kleur passen. Bekijk de foto's maar van overhemden in ecru.

Zoeken naar ecru kleding, super simpel bij Union River

We komen op de kleur ecru omdat veel mannen ernaar op zoek zijn, maar zelden makkelijk kunnen vinden wat voor ecru herenkleding er zoal wordt aangeboden. Dan biedt Union River uitkomst, want behalve op kledingtype en -merk hebben we ook kleding in kleur gecategoriseerd. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

En dan zie je in een oogopslag de ecru jas, ecru trui of ecru T-shirt dat precies aan jouw wensen voldoet. Geen gedoe meer in het winkelcentrum waar je een glazig kijkende verkoper probeert uit te leggen wat je zoekt. Terwijl jij iets stamelt over een ecru vest dat zo mooi bij je hemelsblauwe jeans zou passen, denkt hij maar aan twee dingen: 1. Het wordt altijd sluitingstijd en 2. Wat wil deze gast nou eigenlijk?

Je weet donders goed wat je wilt, alleen is het soms moeilijk te omschrijven. Snappen we! Sowieso is het fijn dat het assortiment van de merken die wij vertegenwoordigen ook wat betreft ecru kleding altijd spiksplinter-up-to-date is. Alle collecties en nieuwe lijnen staan op onze radar. Zo loop je geen trend mis.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help