POP top teaser image

ONLY & SONS mode voor heren

ONLY & SONS is een jong en ambitieus kledinglabel dat denim als uitgangspunt heeft, maar daarbij graag buiten de lijntjes kleurt en buiten de box denkt. Daarnaast zijn de meeste items van dit merk zeer aantrekkelijk in prijs. Scoor met stoere ONLY & SONS mannenkleding via Union River!

423 Resultaten
Aanbevolen

423 Resultaten

ONLY & SONS jeans en overhemden

Skinny jeans, slim of loose fit, wat je maar prettig vindt: ONLY & SONS jeans zijn trendy en blinken uit in pasvorm. Aan prefab gaten en slijtplekken doen ze niet - dat is zóóó begin deze eeuw - maar deze spijkerbroeken hebben van zichzelf wel een bepaalde vintage look met een subtiel bleach-effect.

Denim is dus de inspiratiebron, maar kijk je in de virtuele kledingrekken voor ONLY & SONS overhemden, dan zie je dat de ontwerpers zich hierdoor niet laten beperken. Of het nu een nette blouse met kekke print betreft of een ruig overshirt met houthakkersruit.

Opvallende basics van ONLY & SONS

Het is knap hoe ONLY & SONS bepaalde basics op de een of andere manier toch in het oog laat springen. Een trui is een trui, maar dan anders - zoiets. Elk streepje is zorgvuldig uitgezocht, elke kleurencombinatie verrassend. Zie de ONLY & SONS truien.

In de shirts blijkt mooi hoe ONLY & SONS zichtbaar en speels stoeit met ontwerpen, kleuren en materialen. Een all over print, een simpele pasteltint of een in het oog springende kleur met het universiteits-achtige logo erop: ONLY & SONS T-shirts en polo's stralen een soort modieuze brutaliteit uit. Je weet zelf, volgens het spreekwoord heb je daarmee de halve wereld.

Korte broeken, accessoires en ondergoed in stijl

De cargo shorts van ONLY & SONS ogen ronduit stoer. Olijfgroen is de traditionele kleur voor de korte versie van de combatbroeken die in de jaren 90 in de mode raakten, en blijvertjes zijn gebleken. Er is geen roadie van welke wereldberoemde band dan ook die zonder korte cargobroek maandenlang op pad gaat. Over stoer gesproken. Waren deze voorheen driekwart, nu komen ze tot op je knie.

Ook de sportieve korte broeken hebben deze lengte in dit decennium, net als de wat nettere exemplaren waarin je je moeiteloos tussen de jetset in pakweg Ibiza-stad of Monaco begeeft. Welke ONLY & SONS korte broek kies jij? Of neem je ze allemaal? Moet kunnen, met zulke scherpe prijzen. Kijk ook voor ondergoed en accessoires bij dit merk!

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help