POP top teaser image

profuomo mode voor heren

Profuomo herenkleding is er voor de man die stijl als middle name heeft. De echte dandy met oog voor detail die niet terugdeinst voor klassieke invloeden en vintage accenten. Denk aan mannen als Arno Kantelberg, Ruben Block van de band Triggerfinger, Jort Kelder of die andere muzikant die bekroond is met kleding-awards: Danny Vera. Wil jij er ook zo gesoigneerd uitzien?

84 Resultaten
Aanbevolen

84 Resultaten

Profuomo, duurzame herenmode sinds 1934

Profuomo klinkt Italiaans, en die allure heeft het label ook, maar het familiebedrijf werd in Rotterdam opgericht door Heinz Michaelis als 'De Eerste Nederlandse Dassenfabriek'. Van het een kwam het ander en nu voorziet de derde generatie ontwerpers de hedendaagse man van uiteenlopende items. Er zijn dus niet alleen Profuomo stropdassen verkrijgbaar.

Duurzaamheid is even essentieel als hip. Profuomo verenigt deze twee factoren op smaakvolle wijze. Dierenwelzijn en milieu alsmede eerlijke lonen en goede arbeidsomstandigheden zijn de speerpunten. Mooi om te weten als je op zoek gaat naar Profuomo accessoires zoals bretels, vlinderstrikken, riemen of petten.

Niet alleen voor echte dandy's

De een combineert zijn nette Profuomo overhemd met zijn favo versleten jeans, de ander gaat voor de full package en draagt er een pantalon in dezelfde stijl onder. Met andere woorden: Profuomo is er niet alleen voor dandy's, maar ook voor de avontuurlijke fashionista die eindeloos combineert.

Toch is dit label niet voor niets begonnen als stropdassenspecialist en richt het zich in eerste instantie op de man die op elk gezelschap, plaats of situatie zijn modieuze stempel drukt. Het is de kledingliefhebber die juist door het gebruik van ouderwetse - lees retro of vintage - details modern voor de dag komt. Die kiest voor een klassiek merk.

Profuomo broeken en truien

Op de foto's op Union River zie je echter dat de Profuomo broeken in het oog springen met instapschoenen of Chelsea boots (die laatste zijn zeker een tip en vind je eveneens op Union River!), maar ook matchen met sneakers. Het is maar weer eens een voorbeeld om te benadrukken dat stijl geen grenzen laat staan wetten kent.

Tot slot: sharp dressed naar een vergadering, feest of andere bijeenkomst gaan kan ook in een Profuomo trui. Deze schitteren in eenvoud en vormen een prima alternatief voor het overhemd. Overigens zijn deze truien heel goed óver een overhemd te dragen. Koop ze in dat geval niet te klein. Laat je vooral inspireren op Union River. Happy shopping!

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help