POP top teaser image

reebok mode voor heren

We hebben hier op Union River een verscheidenheid aan klassieke kledingmerken van respectabele leeftijd, maar een van de oudste is het onverwoestbare Reebok. Alive & kicking sinds 1895! Dit label geeft een klassieke twist aan je sportoutfit. Wat overigens niet wil zeggen dat je deze items niet voor andere gelegenheden kunt gebruiken.

66 Resultaten
Aanbevolen

66 Resultaten

Reebok schoenen: de geschiedenis

Zoals gezegd begint het succesverhaal in 1895, als Reebok wordt opgericht door de Brit John William Foster. Het familiebedrijf kwam na enkele jaren met de spikes, de beroemde hardloopschoenen met scherpe noppen waarop talloze wereldrecords werden behaald. De Olympische Spelen van 1924 waren het decor van de primeur.

De term iconisch is dus van toepassing op dit sportmerk. Net als het bekende logo met de twee onderbroken strepen, die je op vrijwel alle Reebok herenschoenen aantreft. In het aanbod is ruimte voor eindeloze variatie, van gekleurde sportschoenen tot de nu zo onmisbare spierwitte sneakers die bij al je outfits passen - zelfs bij je kantoorpak.

Reebok classics schoenen

Voor dat laatste wijzen we naar de classics-lijn: fantaseer ze maar onder je jeans, chinobroek of pantalon en je hebt exact de combinatie sportief-casual waarnaar je zoekt. Dat neemt niet weg dat je op diezelfde sneakers hoge snelheden kunt behalen tijdens je zaterdagse rondje joggen.

Sportieve hoodies en (korte) broeken van Reebok

Of je nu gaat hollen door het park of stilstaan op een vrijmibo: een Reebok trui is in elke kledingkast een onmisbaar item. Hoewel Reebok een van de oudste sportmerken is, is het misschien niet het eerste label waar je aan denkt voor een hoodie. Des te verrassender kom je voor de dag!

Dat gaat eveneens op voor Reebok broeken, die comfort bieden en stijlvol zijn, zodat je er net zo makkelijk in sport als je dagelijkse bakkie in de stad in haalt. In deze eeuw is de joggingbroek een allround mode-item geworden.

Reebok hardloopshirts

Vergeet niet dat sporten iets is dat je het liefst met gevoel voor mode doet. Dat is een andere trend: sportkleding waarin je opvalt. Reebok is natuurlijk het oermerk van de Olympische Spelen en naast je favoriete schoenmaker dé provider voor hardloopshirts en sportshorts.

Tot slot heeft Reebok ook aan de kleedkamer gedacht, waar je graag hygiënisch en in stijl doucht. Schaf meteen een paar badslippers aan en duw die in je sporttas. Dat zijn überhaupt fijne accessoires om bij de hand te hebben.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help