Rehall mode voor heren

Skiërs, boarders en andere outdoorliefhebbers komen aan hun modieuze trekken met Rehall. Dit label vervaardigt sinds 1999 zogenaamde outerwear die je op zonnige dagen cool houdt en je op koude dagen eveneens comfortabel laat sporten. Of werken, want je zult de eerste niet zijn die zijn werk in de open lucht in de kleding van dit merk doet.

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Opvallende Rehall outfit op de piste

Voor pakweg een weekje of meer in de Alpen, Dolomieten of het steeds populairdere wintersportgebied Lapland schaf je opvallende, functionele en comfortabele kleding aan. Opvallen in de sneeuw is noodzakelijk en in Rehall skikleding ontbreekt dit aspect niet.

In het oog springende en tegen de witte sneeuw afstekende jassen en Rehall skibroeken koop je dus bij Union River, net als de skipully's die als thermo-onderkleding fungeren. En waarin je stijlvol relaxt na een dagje van heuvels en bergen afzoeven. De pully is vaste prik op het après-skiterras.

Rehall skikleding, voor werk en je (andere) vrije tijd

Het dragen van een ski-jas in Nederland is met onze soms gemeen dalende temperaturen geen uitzondering. Dus zelfs als je niet zo van de lange latten bent, zijn Rehall ski-jassen dus allerminst overbodige luxe. Sterker nog, een prima oplossing voor als je graag in de frisse buitenlucht vertoeft.

Sommige hoveniers, bouwvakkers, verkeersregelaars of anderen met een baan in de open lucht zweren bij hun Rehall skibroek omdat de functies ervan andermaal van pas komen. Het opvallende aspect is uitermate handig (verkeersregelaars) en de bescherming tegen scherpe objecten zoals takken (hoveniers) is meegenomen. Al is de meest gehoorde reden natuurlijk de ijzige kou die hier soms kan heersen. En niet te vergeten de bewegingsvrijheid die deze kleding biedt.

Schaatsen in je Rehall winterkleding

Maar wacht even, in Nederland doen we wel degelijk aan wintersport, en dan hebben we het niet over de (borstel)banen in Bergen, Spaarnwoude of Zoetermeer. Schaatsen is mateloos populair en hoewel de rayonhoofden al lange tijd niet bij elkaar geweest zijn, wordt er elk jaar nog massaal op meren, plassen, grachten en sloten op de ijzers rondgereden. Hier is een ski-jas of -broek een welkom item.

Laten we het erop houden dat de term skikleding de lading niet geheel dekt. Rehall kleding is er voor iedereen die het buitenleven omarmt, en dat doen we gelukkig steeds vaker. Het aanbod op Union River inspireert je om er ook 's winters wat flitsender uit te zien.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help