POP top teaser image

Superdry mode voor heren

Superdry combineert kwaliteit met Amerikaanse vintage, Japanse graphics en Britse allure. Het modelabel onderscheidt zich van meet af aan door welgemikte ontwerpen met unieke details en trekt daarom bovengemiddeld veel celebs van deze wereld aan. De ietwat rebelse, eigenzinnige maar ook modebewuste man kiest voor dit stoere merk.

95 Resultaten
Aanbevolen

95 Resultaten

Verrassend veel variatie met de handtekening van Superdry

Alleen al in het aanbod aan T-shirts is Superdry veelzijdig en zijn de mogelijkheden eindeloos. V-hals of ronde hals, effen of met opdruk, pasteltint of primaire kleuren, duik maar in het aanbod van Superdry T-shirts. Altijd staat de handtekening erop in de vorm van subtiele graphics of juist een uitbundig afgebeeld logo.

In diezelfde sectie zie je dat de modellen op de foto's eveneens de meest uiteenlopende looks hebben en dat zegt genoeg over het label Superdry. Sowieso is hokjesdenken niet meer van deze eeuw en is iedereen uniek. Dat wordt hier nog maar eens benadrukt.

Mode van Superdry voor alle seizoenen

Shop je voor een wintergarderobe? Dan geeft Superdry daar een stijlvolle twist aan. De truien laten bijvoorbeeld zien dat een enkele kleur al de ideale basis is voor een highly fashionable ontwerp. Het logo is dan weer nadrukkelijk zichtbaar, dan weer verholen met stiksels. Of ontbreekt helemaal.

Zoals je weet, laten drukke motiefjes weinig speelruimte over. Omwille van de kunst van het weglaten zijn Superdry overhemden hooguit met een ruitje bedrukt, maar liever laten de ontwerpers de eenvoud van een enkele kleur zijn werk doen.

Ook Superdry jassen voor alle seizoenen - van gewatteerd ski-jack tot luchtige zomerjas - hebben we zorgvuldig voor je geselecteerd.

Superdry herenkleding inspireert

Dit kledinglabel kiest voor basics omdat je daar meer mee kunt matchen. Je favoriete, afgedragen jeans komt tot zijn recht onder een Superdry hoodie en andersom. Eigenlijk word je als fashionista uitgedaagd om zélf te experimenteren. Niks persoonlijker dan een uiterlijk.

Voor sportkleding shop je ook bij Superdry

Echt opvallen doen deze kledingstukken voornamelijk wanneer dat een functie heeft: bijvoorbeeld bij Superdry sportkleding. Denk aan de ski-outfits, want zowel op de piste in de sneeuw als op het après-skiterras wil je gezien worden. Net als tijdens je hardlooproute door bos, park of stad.

Hekel aan winkel-in-winkel-uit lopen tijdens lange middagen kleding zoeken? Doe dan niet moeilijk: ga lekker zitten, pak er wat te drinken bij en shop in de online kledingwinkel die Union River heet, waar alles op voorraad is!

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help