POP top teaser image

Tommy Hilfiger mode voor heren

In Tommy Hilfiger mode kleed je je zowel netjes als sportief en even nonchalant als hip en urban. Kortom: dit label is er voor de moderne fashionista en voorziet zowel in basics als in diverse accessoires. Een echt 'head to toe'-merk, noemen we dat in de modewereld.

340 Resultaten
Nieuwste collectie

340 Resultaten

Tommy Hilfiger accessoires

Het zijn niet de eerste dingen waar je aan denkt, maar wel de details die je outfit afmaken. Met Tommy Hilfiger accessoires, van cap tot riem en van kek hoedje tot zonnebril, het zijn elementen waarmee je wat extra schwung aan je looks geeft.

De naam van de iconische modeontwerper staat nadrukkelijk en borstbreed vermeld op je kleding, schittert juist in afwezigheid of komt subtiel naar voren in het piepkleine en zo beroemde rood-wit-blauwe logo.

Urban Tommy Hilfiger truien

Die driekleur doet een beetje aan sportieve activiteiten als golfen en zeilen denken, maar in de collectie Tommy Hilfiger truien zie je dat dit label ook veel urban invloeden doorvoert. In hoodies bijvoorbeeld, lekker ruime truien met een capuchon waarin je van alles uitspookt.

Wat ooit, in 1969, begon met een verhuizing naar de Big Apple en een bescheiden investering in twintig baggy jeans die toen nog niet in de mode waren, mondde na enkele mislukkingen uit in een waar mode-imperium waar menig jonge ontwerper van droomt.

Over Tommy Hilfiger jeans gesproken!

Een kledinglabel kan alleen maar zo'n succes worden als het met zijn tijd meegaat, maar ook dicht bij zichzelf blijft. De Tommy Hilfiger jeans zijn ruim een halve eeuw na de valse start een van de vele handelsmerken geworden.

Terugkijkend op de periode dat je geen spijkerbroek meer kon kopen zónder prefab slijtplekken, scheuren en zelfs gaten, is het een verademing dat de jeans van Tommy Hilfiger gewoon écht jeans zijn zoals je die wilt aanschaffen. Op den duur ontstaat die vintage look vanzelf, zoals het hoort.

Onmisbare basics in basiskleuren

Een simpel maar doeltreffend Tommy Hilfiger overhemd voor een sollicitatie, een warme jas voor in de winter, T-shirts voor elke liefhebber: het is fijn shoppen bij dit A-merk. Of je nu een studentikoze outfit zoekt, of een straight up gangstarapper bent.

De ene keer wil je wat sportiefs, de andere keer iets feestelijks. Union River herkent de wisselende voorkeuren van elke modeliefhebber en selecteert aan de lopende band de beste Tommy Hilfiger kleding voor je. Tot en met je kekke Tommy Hilfiger onderbroek!

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help