Badjassen voor heren

Even een intieme vraag: heb jij al een badjas? Zo'n lekker fluffy relaxpak, waarin je stiekem het liefst altijd rondloopt in huis? Als een soort eigentijdse Hugh Hefner, maar dan wat minder klassiek? In een hotel of wellnesscenter gebruik je er ook een, dus waarom zou je dat thuis niet doen. Herontdek nu het heerlijke comfort van een heren badjas.

13 Resultaten
Aanbevolen

13 Resultaten

Een badjas voor heren wassen, is dat moeilijk?

Nee. Over het algemeen, maar ook afhankelijk van het materiaal geldt: doe hem in de bonte was op niet al te hoge temperatuur: 30-40 graden. Hoe vaak je hem wast, ligt aan het gebruik. Check ook het waslabel aan de binnenkant. En drogen? Laat je badjas op een natuurlijk manier drogen, dan blijft het materiaal mooier. Of dit nu half polyester-half katoen is of 100 procent polyester. Hang hem buiten in de maanden dat het kan, voor een natuurlijke geur.

Een badjas draag je vaker dan je denkt

Dat dus. Natuurlijk als je onder de douche vandaan komt op zaterdagmorgen, en je nog niet weet of je gaat sporten of de auto wassen. Onderuitgezakt op de bank met een serietje. 's Morgens in de lente de geur in de tuin opsnuiven met je slaperige hoofd, heerlijk. Na het sporten. Of als je date eenmaal thuis je stoutste droom wordt en je 's morgens in stijl de croissantjes opwarmt.

Schaf meteen twee exemplaren aan

Koop daarom een badjas voor jezelf, en eentje voor je (beoogde) partner. Samen een filmpje kijken in badjas of even bijkomen van inspannende slaapkameractiviteiten. We bemoeien ons er verder niet mee, maar willen wel even benadrukken dat een badjas dan het ideale huispak is. Extra blokje op het vuur, muziekje aan. Gezelliger wordt het niet.

De badjas voor heren, ideaal na het sporten en zwemmen

Bij het uitreiken van de nationale voetbalbeker worden ze steevast direct aangetrokken. Ook na andere sporten voorkomt de badjas dat je met je zweterige lijf kou vat. Een badjas in je tennis- of hockeytas stoppen, is dus helemaal geen gek idee. Ook op vakantie is het lekker om je luxe badjas voor heren na het zwemmen aan te trekken. En dan uitkijken over zee, vanaf je balkon. Schenk wat in en geniet!

Het hele weekend relaxen

Na een week hard werken en – bummer – slecht weer voor de boeg verplaats je je het liefst het hele weekend in je comfortabele heren badjas, bijvoorbeeld een mooi exemplaar met capuchon van Tommy Hilfiger. Pyjama eronder, niks eronder, net waar je zin in hebt.

Relaxt gevoel in je heren badjas

Een veel gemaakte beginnersfout is overigens je badjas vergeten dicht te knopen en je vervolgens uitgebreid uit te rekken voor het raam. Dan kan zomaar opeens de arm der wet voor je deur staan en dan hebben we het niet over de modepolitie. Verder kent het dragen van een badjas gelukkig geen handleiding. Het gaat om het relaxte gevoel. Zoek op badjas voor heren en maak keuze uit de diverse modellen. Andere populaire merken zijn Lyle & Scott, Boss en Ten Cate.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help