Pyjama's voor heren

Je zoekt een relaxte heren pyjama? Je bent je Spiderman-exemplaar ontgroeid? Je wilt zowel stijlvol in bed kruipen als ontbijten en indruk maken op degene aan de andere kant van het bed? Je hebt het te koud in je boxershort? Jep, we horen het al. Het is de hoogste tijd om eens tussen het aanbod aan moderne nachtkleding te koekeloeren.

50 Resultaten
Aanbevolen

50 Resultaten

Jouw nieuwe herenpyjama shop je hier

Er bestaan pyjama's in verschillende hoedanigheden. De klassieke look is een geruite, flanellen broek met een bijpassend jasje, zoals dat van America Today, maar veel hippe mannen dragen er een T-shirt (of niks) boven. Vandaar dat pyjamabroeken in deze stijl ook los te verkrijgen zijn.

Zeker in winterse weekenden draag je deze pyjamabroek vaker dan je vooraf dacht. Want mán, wat zit dat lekker comfortabel! Op zaterdagmorgen ontbijten – eventueel met een badjas voor heren eroverheen – en 's avonds op de bank hangen. Sommigen houden hun flanellen broek de hele dag aan omdat ze thuiswerken.

Een heren pyjama kennen we ook als katoenen combi van een soort longsleeve T-shirt met een broek in hetzelfde dessin. Op jonge leeftijd koos je voor een motief van brandweerautootjes, nu ga je op zoek naar een slaappak dat bij je leeftijd past, meestal zonder bovengedeelte.

Slapen in een loungebroek

Daarbij wordt niet zelden gekozen voor een soort kruising tussen een pyjamabroek en een joggingbroek: de zogenaamde loungewear. Ook deze, van Calvin Klein of Lyle & Scott bijvoorbeeld, draag je stiekem het liefst de hele dag. Een enkeling haalt er zelfs, snel snel, zijn ochtendcroissant in bij het bakkertje om de hoek.

Hoe was je een pyjama voor heren?

Wij zeggen altijd als eerste: check het labeltje om wascalamiteiten uit te sluiten. Flanel en katoen kunnen beide in de droger en je wast ze op 40 graden met de bonte was. Het is comfortabele kleding, dus strijken is onzin. Verder is het zaak om bij de aanschaf van je heren pyjama te letten op de maat: liever te groot dan te klein. Niet alleen omdat een te kleine pyjamabroek geen gezicht is, maar ook omdat je tijdens het relaxen met een film of woelen in bed alle ruimte wilt hebben. En je weet: te grote kleding kun je altijd nog wat laten krimpen in de was.

Tijdloze nachtkleding

Welke pyjamabroek je ook kiest, houd er rekening mee dat deze nog wel eens in de grijpgrage handen van een zekere huisgenoot of levenspartner terecht wil komen. Dan heb je net gedoucht, wil je samen tv-kijken en zit je lief opeens met een kop thee in jouw geliefde flanellen broek! Sta je midden in de woonkamer te vloeken en te tieren, in je handdoekje.

Ja, veel herenpyjamabroeken fungeren al snel als relaxvariant van de welbekende boyfriend pants. Dat komt omdat ze uniseks lijken, al zijn ze dat niet. Ideetje voor een verjaardag: koop een extra herenpyjamabroek met een ander motief voor je partner om verwarring te voorkomen. En trakteer jezelf ook nog een keer. Er moet er immers soms één in de was.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help